Nutanix en Intel gaan samenwerking aan en introduceren Innovation Lab

Het Engineering Innovation Center heeft als doel gezamenlijke productprestaties en -kwaliteit te verbeteren

| Nutanix | 2 min | 19 augustus 2020 15:33
Copyright: Alex Iby op Unsplash
Nutanix, leider in enterprise cloud computing, kondigt de opening aan van het eerste Innovation Lab in samenwerking met Intel. Het Nutanix-Intel Joint Innovation Lab zal zowel producten als technische resources wijden aan verdere verkenning, adoptie en productie van Intel’s recente innovaties in compute, networking en storage met de Nutanix software-stack.

Nutanix en Intel’s Innovation Lab illustreert de gezamenlijke inzet van beide organisaties voor het succes van hun klanten. Deze overeenkomst opent niet alleen de deur voor gespecialiseerde engineering en resources, maar brengt ook het beste van de hybrid- en multi-cloud samen met industry-leading computing-kracht voor eindgebruikers.

“Bij Nutanix kennen we het belang van het creëren van synergie tussen technologische marktleiders. Door dit Innovation Lab met Intel werken we actief aan kritieke projecten om onze klanten beter te helpen waarbij we op verschillende gebieden al vooruitgang geboekt hebben”, zegt Tarkan Maner, Chief Commercial Officer bij Nutanix.

“We zijn verheugd deze innovation hub met Intel te starten om ons gezamenlijke productleiderschap te versterken en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in de komende maanden.”
Om gezamenlijke innovaties te versnellen, zullen Nutanix en Intel fysieke labs openen - met zowel toegang on-site als op afstand - om de adoptie van nieuwe Intel-technologie op Nutanix-architectuur mogelijk te maken en te versnellen. Door gebruik van tools en expertise worden gezamenlijke oplossingen geoptimaliseerd en worden er overtuigende cases gegenereerd voor sterkere marketing voor beide leveranciers.

“De opening van het Innovation Lab met Nutanix is een mooie basis om Intel’s meest recente en innovatieve technologie te integreren met de Nutanix-stack”, zegt Jason Grebe, Corporate Vice President van Cloud en Enterprise Solutions Group bij Intel. “We kijken er naaruit middels deze samenwerking blijvende productprestaties en flexibiliteit te leveren aan onze klanten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.
Meer over Nutanix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.