Workfront introduceert Align voor verbeterde work management-planning van kenniswerk

Workfront Align brengt mensen, teams en werk in lijn met de strategische doelstellingen

| Workfront | 3 min | 20 augustus 2020 20:55
Gewaardeerd
Afbeelding: Workfront Align screenshot | Copyright: Workfront
Workfront, het work management platform voor ondernemingen, introduceert met onmiddellijke ingang Workfront Align. De nieuwe work management toepassing maakt het bedrijven mogelijk om makkelijk heldere bedrijfsdoelen te stellen en die over te dragen, zodat werkgroepen en medewerkers gericht en in lijn met elkaar het juiste werk doen om de juiste resultaten te boeken.

Bestaande ´goal management´-software en ´Objectives and Key Results´-software (OKR) ondersteunt weliswaar van boven opgelegde projectplanningen, maar die worden dan typisch géén onderdeel van de dagelijkse, resultaatgerichte werkstromen.

Workfront Align verbindt veelsoortig werk met elkaar; maakt het mogelijk de voortgang te volgen; en biedt goed inzicht in hoe de werkgroepen en medewerkers bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Met Align overtuigen leidinggevenden en medewerkers zichzelf van het belang van hun eigen werk voor de onderneming. Leidinggevenden kunnen hun afdelingen en werkgroepen bijstaan om koers te houden en resultaten te boeken die in lijn liggen met het grotere plan.

Met Workfront Align kunnen leidinggevenden binnen bedrijven:
  • Samenhangend communiceren van strategische doelstellingen en succescriteria, door de gehele organisatie.
  • Proactief sturen van werkgroepsleden en obstakels wegnemen, dankzij onmiddellijk inzicht in data die aangeven waar werk ontspoort of vastloopt.
  • Vertrouwen geven aan en betrokkenheid stimuleren bij elk afzonderlijk lid van het team.
  • Prestaties verbeteren door het minimaliseren van verliezen in tijd en middelen, en nutsmaximalisatie van het aanwezige talent.
  • Prestaties en het geleverde in lijn houden, voortdurend, om de juiste doelen te bereiken. 
Align is onderdeel van het bedrijfsbrede Workfront work management-platform van toepassingen, waardoor hogere bedrijfsdoelstellingen direct verbonden kunnen worden met lopende en nieuwe projecten en werkstromen. Wanneer medewerkers en werkgroepen werk afronden, worden de behaalde doelen onmiddellijk bijgewerkt, voor een helder beeld van de voortgang en resultaten.

Jen Krempa is eindverantwoordelijk voor de strategische planning en administratie van de Penn State University en heeft Workfront Align uitgeprobeerd en geëvalueerd: ”Align maakt inzichtelijk en te volgen hoe doelstellingen zich vertalen naar de verschillende afdelingen en over alle niveaus. Het helpt ons koers te houden en te borgen dat alle werk onze hogere strategische doelen steunt”. 

”Bedrijven zoeken momenteel meer dan ooit nieuwe wegen om op efficiënte wijze invloedrijk in de markt aanwezig te kunnen zijn”, zegt Alex Shootman, CEO van Workfront. ”In dit uitzonderlijke coronajaar verschuiven de markteisen, de bedrijfsdoelen en de prioriteiten voortdurend. Bedrijfsleiders zien zich voor de uitdaging gesteld hun mensen, het werk en de bedrijfsdoelen met elkaar in lijn te houden.”

”Workfront Align laat iedereen zien of zijn of haar werk in de pas loopt met de strategische plannen. Mensen worden niet gemeten naar wat ze leveren, maar naar wat het bijdraagt aan het gezochte resultaat. Dat maakt werk ook zinvol en bevredigend, en deze werkwijze is een stuwende kracht achter innovatie en omzetgroei”, zegt Shootman.

Naast de introductie van Align, kondigt Workfront ook de beschikbaarheid van Scenario Planner aan: een nieuwe toepassing waarmee leidinggevenden work management-plannen kunnen opzetten, vergelijken en uitvoeren. Samen hervormen Align en Scenario Planner de manier waarop ondernemingen de werkstrategie, werkplanning en werkuitvoer in lijn met elkaar brengen.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Workfront

Workfront is de leverancier van het eerste work management-platform in het digitale tijdperk, dat medewerkers doet opbloeien en bedrijven laat floreren. Workfront is er voor de mensen in organisaties en verbindt medewerkersgroepen naadloos met elkaar, terwijl het eenvoudig integreert met bestaande toepassingen en systemen. De mogelijkheid om kritieke succesfactoren te volgen, meten en analyseren, zorgt ervoor dat iedereen dezelfde, heldere doelen dient.
Meer over Workfront

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.