Workfront introduceert Scenario Planner voor verbeterde work management-planning van kenniswerk

Prestatie-optimalisatie door vergelijking van de inzetmogelijkheden van mensen en middelen

| Workfront | 3 min | 20 augustus 2020 20:59
Afbeelding: Workfront Scenario Planner screenshot | Copyright: Workfront
Workfront, het work management platform voor ondernemingen, kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Workfront Scenario Planner, een nieuwe toepassing die leidinggevenden in staat stelt verschillende work management-plannen naast elkaar op te stellen en te vergelijken, en er zeker van te  zijn dat mensen en middelen effectief en resultaatgericht worden ingezet.

Voor het eerst in de geschiedenis, zet Workfront Scenario Planner het intellectuele kapitaal van ondernemingen en het werk van kenniswerkers op de eerste rang - van strategische planning tot de uitvoering ervan.

Scenario Planner stelt bedrijven in staat herhaaldelijk en voortdurend te plannen, dwars door de organisatie, afdelingen en werkgroepen heen en van hoog tot laag, met gebruikmaking van ´wat als´-scenario´s, om de beste planningsmogelijkheden te bepalen. Workfront’s intuïtief te gebruiken platform met toepassingen voor bedrijfsbreed work management, biedt planners eenvoudig veel nieuwe mogelijkheden:
  • Scenario´s aanmaken en vergelijken - Tegelijk verschillende scenario´s aanmaken en overzien; tegen elkaar  afzetten en vergelijken, en; de inzet van mensen en middelen verdelen over de belangrijkste initiatieven.
  • Knelpunten in menskracht uitlichten - Het bepalen van beperkingen wat betreft kenniswerkers en middelen in de werkplanning.
  • Marsroutes bepalen - Het aanmaken en vergelijken van scenario´s; het mogelijk maken van samenwerking en overeenstemming; en de uitvoering daarvan.
  • Planning tot een continuproces maken - Scenario Planner doet recht aan de dynamiek van modern kenniswerk en maakt planning-op-afroep mogelijk, als in een continuproces, waar dat nu nog vast zit in kwartaalplannen of erger. Bedrijven, werkgroepen / teams en medewerkers kunnen plannen en opnieuw plannen, precies wat nodig is om het gezochte succes een duw in de rug te geven.  
Workfront ontwikkelde Scenario Planner in samenwerking met grote bedrijven, om ook het work management van kenniswerk op het hoogste niveau te kunnen plannen en overzien. Bestaande planningsgereedschappen richten zich op het toekennen van financiële middelen en mensen. Scenario Planner stelt het werk zelf en de mensen die het doen centraal in het plan en in de planning. Deze aanpak plaatst een hefboom op de beschikbare capaciteit en de bijbehorende financiële kengetallen, wat soepele, ´agile´ planning mogelijk maakt, vanuit één enkele, eenvoudige gebruikersomgeving.

Tegelijk met Scenario Planner introduceert Workfront vandaag ook Align. In combinatie biedt dat ondernemingen de kans om de bedrijfsplanning, individuele doelstellingen, de werkuitvoering en de toetsing daarvan in een bedrijfsplatform onder te brengen.

Jen Krempa is eindverantwoordelijk voor de strategische planning en administratie van de Penn State University en heeft Scenario Planner mee helpen ontwikkelen: ”De buitenwereld verandert voortdurend en vaak onverwacht. We moeten dus steeds kleine en grote correcties aanbrengen in onze plannen. Scenario Planner maakt het veel gemakkelijker om snel inzicht te verkrijgen in de gevolgen die iedere aanpassing heeft voor alle onderhanden werk; om scenario´s te vergelijken; en om onze mensen en middelen zo op te lijnen dat ze bijdragen aan het gezochte resultaat. Uiteindelijk stelt dat ons in staat om snel, eenvoudig en slim op veranderingen te reageren.”

”Wie wil bouwen aan een onderneming die optimaal presteert, moet zijn mensen inzetten op het strategisch bezien belangrijkste werk; zorgen dat ze over de middelen beschikken om de klus geklaard te krijgen; en in staat zijn zichzelf snel te herijken wanneer de omstandigheden veranderen”, zegt Alex Shootman, CEO van Workfront. ”Workfront Scenario Planner heeft de primeur, omdat bedrijven, hun werkgroepen of teams en kenniswerkers voor het eerst in de geschiedenis van de organisatie van werk, verscheidene plannen naast elkaar kunnen opstellen en vergelijken, en daarin het lopende en aankomende werk te verbinden met hun mensen en middelen, op een wijze die leidt tot de juiste resultaten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Workfront

Workfront is de leverancier van het eerste work management-platform in het digitale tijdperk, dat medewerkers doet opbloeien en bedrijven laat floreren. Workfront is er voor de mensen in organisaties en verbindt medewerkersgroepen naadloos met elkaar, terwijl het eenvoudig integreert met bestaande toepassingen en systemen. De mogelijkheid om kritieke succesfactoren te volgen, meten en analyseren, zorgt ervoor dat iedereen dezelfde, heldere doelen dient.
Meer over Workfront

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.