Payconiq introduceert automatisch loyaltypunten sparen bij contactloze QR-betalingen met mobiele telefoon

| Payconiq | 3 min | 25 augustus 2020 9:36
Copyright: Payconiq
  • Mobiel betalen en gemakkelijk punten sparen: “Er komt geen spaarpas aan te pas”
  • Integratie met snelste spaarprogramma van Nederland: ippies
  • Vanaf nu automatisch ippies loyaltypunten sparen bij alle aankopen met Payconiq
Mobiel shoppen, sparen én spenderen met één snelle, veilige omnichannel betaal- en spaaroplossing. Online en offline. Payconiq en ippies maken betalen en sparen leuker, gemakkelijker én voordeliger voor de mobiele betaler. Met de integratie van het snelste online spaarprogramma van Nederland in de Payconiq-app gaat een langgekoesterde wens van beide bedrijven in vervulling. “Payconiq wil méér dan een betaalmethode zijn. We willen de betaalervaring verrijken. Samen met ippies maken we meer van betalen, voor consumenten én ondernemers.” zegt Ramin Kader, CEO Payconiq Nederland.

In zo min mogelijk handelingen, meer uit betalen halen. De samenwerking tussen het ippies-spaarprogramma en het QR-betaalplatform verbetert de betaalervaring en is het met de komst van Payconiq vanaf nu mogelijk om automatisch loyalty-punten te sparen. “En die punten zijn geld waard. Een ippie is een internetpunt met een vaste waarde van één eurocent”, zegt Emiel Fokker, oprichter van ippies. “Gebruikers besparen tot wel tien procent op de aankoop van producten bij hun favoriete (web)winkels en ook ondernemers plukken letterlijk de vruchten van ippies. Naast het vergroten van klantloyaliteit, vergroten we ook het bereik van bedrijven en merken door het bieden van heldere klantinzichten op basis van gerichte marktonderzoeken.”

300.000 gebruikers

Sinds de start, twaalf jaar geleden, groeit het aantal online ippies-klanten razendsnel. Inmiddels telt het spaarprogramma ruim 2.100 aangesloten (web)winkels en meer dan 300.000 gebruikers. Fokker: “Met Payconiq breiden we het aanbod van online merchants verder uit, tegelijkertijd kunnen we onze spaarmodule nu ook offline aanbieden bij bedrijven en op locaties waar met Payconiq al betaald kan worden. Consumenten kunnen op veel meer plekken ippies sparen en spenderen. Van stamkroeg en sportkantine tot supermarkt en webshop, bij alle Payconiq-partners kunnen klanten vanaf nu ippies sparen.”

Eén oplossing voor sparen en spenden

“ippies is naast één van de grootste online spaarprogramma’s van Nederland vooral een geweldige partner. Vanaf het eerste moment was er een klik. Twee innovatieve partijen die echt willen, met als resultaat een samenwerking waarmee mobiel betalen en mobiel (punten) sparen eindelijk in één systeem geïntegreerd zijn“, zegt Ramin Kader, CEO van Payconiq Nederland.

“De vele gebruikers van ippies kunnen nu door contactloze betaling met QR-codes van Payconiq geheel geautomatiseerd punten sparen bij hun favoriete webshops en winkels, zonder extra handelingen. Er komt geen spaar of pinpas aan te pas!”

Online en offline

Kader benadrukt dat deze samenwerking pas het begin is. “Dit is een duidelijke start van de verbreding die we als Payconiq en ippies willen opzoeken. We blijven zoeken naar nieuwe ontwikkelingen, online en offline. Samen met ippies bundelen we ons sterke netwerk van innovatieve partners. We helpen ondernemers die het betalen en sparen van de toekomst willen integreren in hun business!”

Wie spaart houdt over

Gebruikers van ippies die Payconiq downloaden koppelen het bestaande account eenvoudig aan de betaal-app. Zo nemen zij de spaarpunten direct mee. Ook kunnen nieuwe gebruikers via Payconiq snel en simpel een ippies-account aanmaken en meteen beginnen met sparen. Fokker: “De klant profiteert van de voordelen van ippies sparen en de ondernemer biedt een fijne, moderne betaalervaring – overzichtelijk en toegewijd, zonder omslachtige administratie.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Payconiq

Payconiq gelooft dat iedereen overal met een telefoon moet kunnen betalen. Inmiddels doe je bijna alles met je telefoon, dus waarom ook niet betalen? Payconiq maakt mobiel betalen mogelijk via QR-code, met als ambitie het meest gebruikte en veelzijdige mobiele betaalplatform te worden. Payconiq is een gezamenlijk initiatief van Europese grootbanken, waaronder ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, SNS, KBC en BNP.
Meer over Payconiq

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.