Serverius verhoogt beschikbaarheid en kwaliteit colocatiediensten met Panduit

| Panduit | 2 min | 25 augustus 2020 9:46
Copyright: Panduit
Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren, werkt samen met Serverius IT infrastructure aan het verhogen van de beschikbaarheid en kwaliteit van colocaties. Met datacenters in Apeldoorn, Dronten en Meppel is Serverius de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland van colocaties, connectiviteit en cybersecurity-diensten. Het bedrijf heeft voor Panduit gekozen door het proactief meedenken over oplossingen die de beschikbaarheid en kwaliteit van colocaties verhogen en de mogelijkheid maatwerk te leveren.

Oplossing voor toekomstige ontwikkelingen

Serverius levert al ruim tien jaar colocatiediensten, connectiviteit en cybersecurity aan Internet serviceproviders, cloud- en webhosting-providers en een groot aantal bedrijven. “Zo’n 80% van onze omzet is afkomstig van klanten buiten Europa, die met Serverius zaken doen vanwege de beschikbaarheid en kwaliteit van onze dienstverlening”, zegt CEO Gijs van Gemert. “Om deze beide naar een hoger niveau te tillen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier voor alle benodigde racks, goten en intelligente stroomvoorziening. Veel leveranciers kunnen met opties wel enig maatwerk leveren, maar Panduit toonde vanaf het eerste contact interesse om in samenwerking met onze engineers een nieuwe standaard voor de toekomstige ontwikkelingen te implementeren. Daardoor hebben wij nu bijvoorbeeld brede en diepe 51u racks met geïntegreerde intelligente PDU’s, voor de volgende generatie actieve apparatuur.”

Synergiekansen

“Bij Serverius hebben wij een op de toekomst voorbereide colocatie in Dronten geïmplementeerd door de engineers van beide bedrijven nauw te laten samenwerken”, zegt Robert Dogan, Account Executive Datacenter - Colocation & Cloud van Panduit.

“Gezien de groeiambities van het bedrijf is deze gerealiseerde oplossing ook een blauwdruk voor meerdere colocaties. Verder biedt de samenwerking interessante synergiekansen, omdat wij andere potentiële klanten de nieuwste ontwikkelingen bij Serverius in de praktijk kunnen laten zien en ze daarmee in contact brengen met een leverancier van complementaire services.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Panduit

Al sinds 1955 staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die doorheen het hele bedrijf ingezet worden, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer.
Meer over Panduit

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.