ExtraHop Market Share Revenue staat volgens Gartner op nummer drie voor netwerkdetectie en respons in 2019

ExtraHop toont met 382% de hoogste omzetverandering van alle NDR-leveranciers

| ExtraHop | 2 min | 25 augustus 2020 11:22
Copyright: ExtraHop
ExtraHop heeft vandaag aangekondigd dat het in minder dan drie jaar tijd het op twee na hoogste wereldwijde marktaandeel heeft qua omzet in het segment Network Detection and Response (NDR) in 2019, volgens Gartner's Market Share: Enterprise Network Equipment Market Share Worldwide, 2020*. Nog opvallender vanuit ons standpunt is de omzetverandering van 2018 naar 2019 van 382% vermeld voor ExtraHop, het hoogste in het segment Netwerkdetectie en -respons.

In de Gartner Hype Cycle for Security Operations, 2020* staat: “Leiders op het gebied van beveiliging en risicobeheer zijn niet in staat zich op elke gebeurtenis voor te bereiden en moeten daarom intelligente, bedrijfsgestuurde beslissingen nemen over welke beveiligingstechnologieën ze kiezen om de risico's voor hun organisatie."

De groeicijfers van ExtraHop zijn het resultaat van het bewapenen van beveiligingsleiders en praktijkmensen met de informatie die ze nodig hebben om snel weloverwogen beslissingen te nemen om een dreiging te stoppen voordat een tegenstander het netwerk kan doorbreken.

"We zijn verheugd dat Gartner de NDR-markt heeft erkend en de groei ervan volgt", zegt Bryce Hein, Chief Marketing Officer, ExtraHop. "De Gartner Hype Cycle for Security Operations, 2020 gaf netwerkdetectie en respons een 'hoog' voordeel, en we worden aangemoedigd om te zien dat dit overeenkomt met onze klantervaring en succes met NDR."

Bron: Gartner "Market Share: Enterprise Network Equipment by market Segment, Worldwide, 1Q20" door Christian Canales, Joe Skorupa, Naresh Singh en Nat Smith, 29 juni 2020.
Bron: Gartner "Hype Cycle for Security Operations, 2020" door Pete Shoard, 23 juni 2020.

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt weergegeven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere benamingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ExtraHop

ExtraHop levert oplossingen voor het monitoren en analyseren van alle digitale transacties. Het bedrijf gebruikt realtime analysetools en geavanceerde machine learning technologie om inzicht te bieden in alle zakelijke transacties voor beveiliging- en IT-teams. Veel toonaangevende organisaties in de wereld vertrouwen op de inzichten die ExtraHop biedt voor hun strategische digitale plannen en het beschermen van de cloud-investeringen.

ExtraHop is op een missie om beveiligingsteams te bewapenen om actieve bedreigingen het hoofd te bieden en inbreuken te stoppen. Ons Reveal (x) 360-platform, mogelijk gemaakt door AI op cloudschaal, decodeert en analyseert heimelijk al het cloud- en netwerkverkeer in realtime om blinde vlekken te elimineren en bedreigingen te detecteren die andere tools missen. Geavanceerde machine learning-modellen worden toegepast op petabytes aan telemetrie die dagelijks wordt verzameld van miljoenen apparaten, waardoor ExtraHop-klanten verdacht gedrag kunnen identificeren en IT-middelen, POS-systemen en patiëntendossiers kunnen beveiligen. ExtraHop is marktleider op het gebied van netwerkdetectie en respons met 30 recente brancheprijzen, waaronder Forbes AI50, Cybercrime Ransomware 25 en SC Media Security Innovator.
ExtraHop Networks, Inc., Reveal (x), Reveal (x) 360, Reveal (x) Enterprise en ExtraHop zijn geregistreerde handelsmerken of merken van ExtraHop Networks, Inc.
Meer over ExtraHop

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.