Ricoh presenteert enorm aanbod vernieuwende printoplossingen op drupa 2020

| Ricoh | 2 min | 25 november 2019 18:02
Afbeelding: Ricoh - Drupa 2020 | Copyright: Ricoh
Ricoh presenteert op drupa 2020 haar grootste aanbod tot nu toe. Onder het motto ‘Love The Way Ahead’ laat Ricoh op ’s werelds grootste grafische vakbeurs aan grafimediabedrijven zien hoe de toekomst in print eruit ziet. De beurs vindt plaats van 16 t/m 26 juni in Messe Düsseldorf, Duitsland.
Met een oppervlakte van maar liefst 1800 m² zal Ricoh in hal 8a printprofessionals proberen te overtuigen van ‘Henkaku’, de Japanse visie op innovatieve verandering. Dit doet Ricoh door de manieren te belichten waarop ze baanbrekende technologie en innovatief denken in de praktijk brengen en zo bedrijven in hun groei ondersteunen.

Op de beurs zullen toonaangevende oplossingen te zien zijn die niet alleen aantonen hoe uitgebreid Ricoh’s staat van dienst is, maar ook hoe ze kunnen bijdragen aan bedrijfsambities, zoals:
  • Het Pro™ VC70000 inkjet productiesysteem op hoge snelheid; voorzien van Ricoh’s zelf ontwikkelde technologieën, zoals een bekroonde droger waarop 43 patenten rusten, en nieuwe inkten voor een uitgebreid kleurenbereik.
  • Uitgebreide applicatievoordelen van de verbeterde Pro™ C7200 en Pro™ C9200 losblad kleurenproductiesystemen met nieuwe papierverwerkingsmogelijkheden.
  • De nieuwste versie van Ricoh ProcessDirector plus Ricoh Supervisor. Beide softwareoplossingen zijn ontworpen om de productie te stroomlijnen, een solutions studioworkflow laat in detail zien hoe de efficiëntie wordt verhoogd.
Ook Ricoh’s populaire commerciële en industriële oplossingen zijn te bewonderen op de beurs, inclusief de met een Buyers Lab Award bekroonde Pro™ L5160 dual CMYK grootformaat productieprinter en de met een SGIA Award bekroonde Ri 1000 Direct to Garment-printer (DTG). Samen met nieuwe ontwikkelingen die nog worden onthuld, laat Ricoh zien dat het zich met vernieuwende innovaties volledig inzet voor bedrijfstransformaties. De oplossingen zijn het resultaat van innovatieve R&D met de focus op het ondersteunen van printprofessionals in het toekomstbestendig maken van druk- en printwerkproductie. Een breed scala aan Ricoh systemen komt tot leven dankzij voorbeelden van de optimale productiemogelijkheden. Een live end-to-end workflow toont de fantasierijke en creatieve resultaten die mogelijk zijn.

“Sinds de vorige drupa hebben we ons portfolio van diensten en oplossingen aanzienlijk uitgebreid om creatieve grafimediabedrijven, industriële drukkerijen en sign- en displayspecialisten nog beter te ondersteunen bij de transformatie van hun activiteiten en zo in te spelen op de steeds bredere eisen van hun klanten”, zegt Sander Sondaal, Directeur Commercial and Industrial Printing bij Ricoh Nederland. “Ons aanbod is breed, variërend van productieve kleureninkjet op hoge snelheid tot veelzijdige, verbeterde losblad technologieën, responsieve grootformaat latexprinters, andere flexibele grootformaat oplossingen en eenvoudig te integreren Direct to Garment-systemen. We begeleiden grafische professionals en hun printprojecten door praktijkgerichte oplossingen met revolutionaire technologieën. We kijken ernaar uit om dit alles te demonstreren op drupa.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ricoh
Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen.
Meer over Ricoh
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.