Nieuwe Logitech M190 draadloze muis biedt langdurig comfort van de wereldleider op het gebied van muizen en toetsenborden tegen een betaalbare prijs

Duurzame draadloze muis met precision tracking en contoured shape voor grotere handen nu beschikbaar

| Logitech | 2 min | 27 augustus 2020 12:27
Afbeelding: De Logitech M190 draadloze muis aan het werk | Copyright: Logitech
Vandaag kondigde Logitech de Logitech M190 Full-Size Wireless Mouse aan, een vertragingsvrije muis met een contourvorm die ontworpen is voor grotere handen. Blijf langer productief en comfortabel en werk draadloos tot wel 10 meter afstand op kantoor of thuis met de nieuwe M190, die precieze cursorbesturing en line-by-line scrollen biedt tegen een betaalbare prijs. De tweezijdige vorm maakt de M190 de ideale muis voor handen die op zoek zijn naar een groter muisontwerp en een alternatief voor de trackpad, van de wereldleider op het gebied van muizen en toetsenborden.

"De M190 combineert draadloze technologie, eenvoudige navigatie met de kwaliteit en precisie van een Logitech-muis en de hele dag lang comfort tegen een geweldige prijs", aldus Elze de Leeuw, Benelux Marketing Manager. "Als je jouw draadloze installatie wilt opzetten of aanvullen met een full-size muis, zonder de full-size prijs, dan is de M190 de perfecte muis voor jou."

De M190 Full-Size draadloze muis is ontworpen om de natuurlijke curve van de hand te volgen met ´scooped´ knoppen en extra ondersteuning voor de handpalm. Daarnaast biedt de draadloze muis een zorgeloos gebruik tot 18 maanden met de bijgeleverde batterij, die automatisch in de energiebesparende modus schakelt wanneer hij niet in gebruik is. De USB-ontvanger is ‘plug & play’, waardoor het gemakkelijk is om te wisselen van de ene naar de andere werkruimte met een betrouwbare connectiviteit.

Prijs en beschikbaarheid

De M190 Full-Size Wireless Mouse zal in augustus 2020 beschikbaar zijn op Logitech.com en Amazon.com tegen een adviesprijs van €14.99,-. Voor meer informatie, bezoek Logitech.com, onze blog of bereik ons via Facebook, Instagram en Twitter.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.