Ontrack verhuist zijn kantoor naar Amersfoort om zijn positie in Nederland en Vlaanderen verder uit te bouwen

| Ontrack | 2 min | 28 augustus 2020 13:44
Gewaardeerd
Afbeelding: De Brand - Kantoor Ontrack | Copyright: Ontrack
Ontrack, het grootste data recovery bedrijf ter wereld, kondigt vandaag aan dat het zijn kantoor voor de Nederlandstalige markt verhuist naar Amersfoort. 

In het nieuwe multifunctionele kantoor is, naast de bestaande faciliteiten om datadragers van klanten te herstellen, extra capaciteit gecreëerd om aan de toenemende vraag te voldoen naar het toegankelijk maken van (oude) back-up tapes. Bovendien ziet Ontrack ook een groei in vraag naar zijn eDiscovery services. Het pand beschikt over een future-proof werkomgeving vanwaar Ontrack zijn positie nog verder kan uitbouwen. Het is hierdoor op alle vlakken mogelijk om nog efficiënter te werken en klanten en partners goed te ontvangen.

Het kantoor is centraal bereikbaar en bevindt zich op bedrijventerrein ‘De Brand’ langs de A1. Met het openbaar vervoer is het door middel van buslijnen 4 en 5, die vertrekken vanaf het station Amersfoort Schothorst, binnen vijf minuten te bereiken. Vanaf station Amersfoort Schothorst zijn er tevens snelle verbindingen met het Centraal Station van Amersfoort, diverse grote steden en Schiphol.

“Ons nieuwe kantoor is een stap voorwaarts en het is een prachtig pand. Hierdoor kunnen wij als data recovery bedrijf verder groeien,” aldus Jaap Jan Visser, Country Manager Ontrack Nederland en Vlaanderen. “Dankzij de centrale ligging van Amersfoort zijn wij voor iedereen prima bereikbaar. Wij kijken ernaar uit om al onze klanten en partners te ontvangen.”

Het nieuwe adres van Ontrack Nederland en Vlaanderen is: De Brand 22, 3823 LJ Amersfoort

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Ontrack

Wij helpen meer dan 50.000 klanten per jaar met onze data recovery services. Elke dag gaan we aan de slag om de cruciale data te redden voor onze zeer bezorgde klanten, die denken al hun data verloren te zijn. Wij gaan tot het uiterste om iedereen te helpen met onze data recovery service. Er komt een dag dat we ook u kunnen helpen.

Meer over Ontrack

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.