Jubilerend Snakeware op koers én genomineerd voor prestigieuze award

| Snakeware | 2 min | 31 augustus 2020 10:05
Gewaardeerd
Afbeelding: Het kantoor van Snakeware in Sneek | Copyright: Snakeware
Snakeware, de 25 jaar jonge e-commerce specialist die organisaties helpt bij het realiseren van digitale doelstellingen, houdt in deze uitdagende tijden de wind in de zeilen. De omzet steeg het afgelopen halfjaar met meer dan 20 procent ten opzichte van 2019. Bovendien werd flink geïnvesteerd in het eigen CMS Snakeware.Cloud en nieuwe medewerkers. Het Sneker bedrijf trok diverse nieuwe developers en online marketingconsultants aan om de groeiverwachtingen voor de rest van het jubileumjaar mogelijk te maken. Als kers op de taart is Snakeware door het Ict-vakblad Computable genomineerd als Beste Digital- en E-Commerce leverancier van 2020. 

Snakeware ligt volgens CCO Ate van der Meer goed op koers. “De omzetstijging is het resultaat van onze strategie met blijvende focus op duurzame partnerships. Ook de warme belangstelling voor ons eigen software platform Snakeware.Cloud en kostenbeheersing in deze coronatijd zorgen voor een goed fundament voor verdere groei”, aldus een tevreden Van der Meer. Daarbij is het streven om Snakeware in de volgende groeifase een belangrijke challenger in de internationale CMS-markt te worden met uitdagende producties in de online business. Snakeware is hiervoor onder meer nog op zoek naar extra .Net- en full stack developers.

Computable Awards 2020

Naast het ondersteunen van de digitale business van opdrachtgevers, richt Snakeware zich met het headless CMS-platform Snakeware.Cloud steeds nadrukkelijker op data-driven marketing. Met het beschikbaar stellen van Snakeware.Cloud voor derden gaat Snakeware inmiddels de concurrentie aan met giganten als Sitecore en Episerver. Voor de jury van de Computable Awards 2020 reden om Snakeware te nomineren in de categorie Digital & E-commerce. 

Een groep van in totaal 25 experts heeft alle voordrachten in de categorie Digital & E-commerce digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis van waaruit de algemene jury van de Computable Awards tien genomineerden heeft bepaald. De voordrachten zijn beoordeeld op het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt.

Publieksstemming

De betrokken juryleden buigen zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat voor vijftig procent de winnaar bepaalt. Publieksstemming bepaalt voor de andere helft de winnaar. Vanaf vandaag kan hier door het publiek op de genomineerden gestemd worden. Op 24 november aanstaande worden per categorie de winnaars aangewezen.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snakeware
Sinds 1995 ondersteunt Snakeware bedrijven in het behalen van hogere merkbekendheid, meer omzet en klantretentie met data driven commerce toepassingen. Op basis van data science, strategie, creatie en door het toepassen van innovatieve technieken, legt Snakeware nieuwe marktkansen voor haar opdrachtgevers bloot.

Snakeware won al diverse Dutch Interactive Awards met de op haar software ontwikkelde digitale producties.
 
Meer over Snakeware
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.