Celonis stelt Malhar Kamdar aan als Chief Ecosystem Officer

Kamdar versterkt het executive team, wat is aangesteld om het ecosysteem van Celonis te transformeren

| Celonis | 3 min | 1 september 2020 13:12
Afbeelding: Malhar Kamdar, Chief Ecosystem Officer Celonis | Copyright: Celonis
Celonis, marktleider in geavanceerde AI-process mining en process excellence software, kondigt vandaag de laatste versterking van het executive team aan. Malhar Kamdar, afkomstig van Oracle, sluit zich per 1 september aan bij Celonis in de rol van Chief Ecosystem Officer.

In de hedendaagse maatschappij en economie is een robuust en efficiënt partner- en klantenecosysteem van cruciaal belang voor het behoud en de verdere versnelling van bedrijfsgroei. In de nieuwe rol van Chief Ecosystem Officer zal Kamdar verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van Celonis’ wereldwijde ecosysteemstrategie- en uitvoering, inclusief oplossingen, go-to-market en verkoop. Op deze manier wil Celonis het volledig potentieel van de hypergroeimotor van de organisatie benutten.

Kamdar gaat aan de slag met het stimuleren van de snelle uitbreiding van inkomsten, activa en communities uit een veelzijdig ecosysteem van bedrijven, technologie, academische partners en belanghebbenden. Dit houdt onder meer in dat zowel de wereldwijde als lokale klanten en partners in staat worden gesteld om hun waardepropositie te versnellen, waardoor leveranciers van business process outsourcing (BPO) hun activiteiten kunnen optimaliseren. Daarmee kunnen nieuwe inkomstenstromen gecreëerd worden, mede door samen te werken met grote leveranciers van bedrijfssoftware en private-equitygroepen. Daarnaast zal Kamdar zich richten op het ontwikkelen van diepere academische samenwerkingen om innovatie te stimuleren en de community van talent te laten groeien.

Alexander Rinke, co-CEO en mede-oprichter van Celonis, is blij met de komst van Malhar: “Malhar is een fantastische aanvulling op het executive team van Celonis. Hij heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van het leiden, transformeren en het laten groeien van internationale bedrijven en teams. Met zijn zeldzame ondernemende aanpak past hij technologie en bedrijfsinnovatie toe om waardecreatie voor klanten en ecosystemen te creëren. Malhar is de sleutel om onze groei naar het volgende niveau te brengen, als onderdeel van Celonis’ ambitie om een van ’s werelds toonaangevende softwarebedrijven te worden.”

Voorheen was Malhar Kamdar werkzaam bij Oracle, waar hij als Senior Vice President voor EMEA, APAC en Japan leiding gaf aan de International Consulting Business. Daar transformeerde hij de organisatie door in te zetten op wereldwijde en lokale klanten en hun ecosysteem in alle sectoren. Kamdar is een alumnus van London Business School en heeft een MSc in Computer Engineering. Voorafgaand aan zijn functie bij Oracle bekleedde hij senior leiderschapsfuncties bij BEA Systems en HP.

Kamdar: “Ik ben ervan overtuigd dat Celonis en haar ecosysteem de manier waarop organisaties werken fundamenteel zal veranderen. Naast de unieke technologie en het onbegrensde potentieel daarvan, is de meest overtuigende reden voor mij om me bij Celonis aan te sluiten de sterke focus op duurzaamheid en nadruk op bedrijfscultuur – de Celonis Way – om blijvend succes op lange termijn op te bouwen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.