ASTRO Gaming onthult tweede generatie A20 Gamingheadset en USB-zender voor PlayStation, Xbox en PC

| Astro Gaming | 2 min | 01 september 2020 13:23
Afbeelding: De tweede generatie A20 Gamingheadset | Copyright: Astro Gaming
ASTRO Gaming, de leider in eersteklas videogameapparatuur, heeft vandaag de tweede generatie van de bekroonde ASTRO A20 Wireless Gaming Headset onthult. De ASTRO A20 is een multifunctionele headset met een premium design, comfort en draadloze connectiviteit voor een betaalbare prijs. De A20 is professioneel afgestemd om audiofiele gamingprestaties te leveren.

Naast de A20 Gaming Headset introduceert ASTRO Gaming de A20 Wireless Gen 2 USB Transmitter voor Xbox en PlayStation. Bij elke A20 Headset wordt één USB-zender voor Xbox of PlayStation meegeleverd. Voor A20-gebruikers met meerdere platforms zorgt het toevoegen van een tweede USB-zender ervoor dat een enkele headset met beide consoles kan worden gekoppeld.

"We zijn verheugd om een nieuwe generatie van onze A20-headset te lanceren die volledig compatibel is met Xbox Series X en PlayStation 5", aldus Aron Drayer, VP Marketing bij ASTRO Gaming. "De A20 levert de geluidskwaliteit, het comfort en de duurzaamheid die gamers verwachten van ASTRO met uitstekende draadloze prestaties en multiplatform-potentieel voor een aantrekkelijke prijs."

Bekijk de nieuwe trailer van de ASTRO A20 Gaming Headset hier.

De Gen 2 A20 Headset bevat een groot aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige generatie:
  • ASTRO comfort en kwaliteit - De ASTRO A20 is ontworpen voor marathon-gamesessies en is comfortabel, duurzaam, lichtgewicht en gemakkelijk verstelbaar.
  • ASTRO Audio V2 - ASTRO Audio V2 is ontworpen om gedetailleerde, levensechte game-audio te produceren en biedt een natuurlijk, vloeiend geluid met een uitgebreid frequentiebereik. Afgestemd voor gaming om niet-vermoeiende hoge tonen, heldere middentonen en vervormingsvrije bassen te leveren.
  • Draadloos bereik van 15 meter - De ASTRO A20 is voorzien van 2,4GHz-technologie die een veilige draadloze verbinding en een draadloos bereik van tot wel 15 meter biedt.
  • Batterijduur - Speel langere sessies met een batterijduur van meer dan 15 uur. Laad de headset op met de meegeleverde USB-C-naar-USB-A-kabel.
  • Flip-to-Mute-microfoon - De uiterst nauwkeurige microfoon van de ASTRO A20 biedtFlip-to-Mute-functionaliteit die de spraakuitvoer dempt en de microfoon handig opbergt wanneer deze niet in gebruik is.
  • EQ-presets - Er zijn drie presets voor EQ-modi beschikbaar, waaronder ASTRO (afgestemd met precieze bas voor algemeen gamen), PRO (afgestemd voor nauwkeurige midden en hoge details voor streaming en pro-gaming) en STUDIO (neutraal voor nauwkeurigheid en het beste voor films en muziek).
De ASTRO A20 Gaming Headset Gen 2 is nu bij ASTRO Gaming te reserveren voor €119 en wordt in oktober 2020 verzonden. De headset is vanaf 14 januari 2021 ook beschikbaar bij grote retailers waaronder Amazon, bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Alternate. De ASTRO A20 Gen 2 USB Transmitter is in de herfst van 2020 exclusief bij ASTRO Gaming verkrijgbaar voor €19,99.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Astro Gaming
ASTRO Gaming creëert premium videogaming-apparatuur en lifestyle-producten voor professionele gamers, competities en gaming prosumenten. ASTRO Gaming werd afgesplitst van de design krachtpatser ASTRO Studios - bekend in de gaming-wereld voor het ontwerpen van de Xbox 360®, Alienware™ PC’s en HP® Gaming PC’s. ASTRO Gaming produceert een lijn van gamer-gerichte "tech-life" producten die de snel groeiende community ondersteunen.
ASTRO Gaming is een merk van Logitech International. Logitech International, opgericht in 1981 en gevestigd in Lausanne, Zwitserland, is een Zwitserse naamloze vennootschap die genoteerd is aan de SIX Swiss Exchange (LOGN) en aan de Nasdaq Global Select Market (LOGI).

ACTIVISION, CALL OF DUTY en CALL OF DUTY BLACK OPS zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.
Meer over Astro Gaming
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.