LG’s booth opent voor virtueel applaus

LG showcased de evolutie van smart home in online IFA Booth

| LG Electronics | 3 min | 02 september 2020 8:57
Copyright: LG Electronics
LG Electronics (LG) deelt dit jaar op de online IFA-beurs zijn visie op het ideale huis dat gemak en comfort maximaliseert. Gedurende de maand september biedt LG's allereerste virtuele booth een overtuigende ervaring, compleet met real-life scenario's en demonstraties die laten zien hoe het bedrijf het leven thuis ontspannender en gemakkelijker maakt.

Beleef LG zoals nooit tevoren

Door de realistische weergave van hal 18 in de Messe Berlin, krijgen bezoekers de kans om de nieuwste innovaties van het bedrijf te ontdekken alsof ze daadwerkelijk in Berlijn zijn, maar dan vanuit hun eigen huis. De booth is voorzien van een behulpzame virtuele gids, maar je kan er ook voor kiezen om een tutorial te bekijken waarin wordt uitgelegd hoe je de stand kan navigeren met behulp van de Minikaart. Gasten kunnen op een product klikken om het uit te proberen of om de technische specificaties en functies te bekijken.

Interactieve ervaring

De tentoonstelling is ontworpen als een interactieve ervaring waarbij bezoekers de tentoonstelling kunnen verkennen zoals in een videospel. Dit is mogelijk dankzij de samenwerking tussen LG Electronics en het Koreaanse bedrijf, Unity Technologies en de Unity engine van het videogamebedrijf. De engine biedt een uitgebreide set softwareoplossingen om interactieve, real-time 2D en 3D-content voor mobiele telefoons, tablets, pc's, consoles en augmented en virtual reality-apparaten te creëren.

OLED New Wave

Het hoogtepunt van de digitale tentoonstelling is de OLED New Wave. Dit is een indrukwekkende installatie bestaande uit een reeks flexibele schermen die een demonstratie geven van de OLED-beeldkwaliteit. Bezoekers genieten van het Home Entertainment-aanbod in de Home Cinema Zone, waar ze het uitstekende beeld en geluid van LG OLED TV kunnen ervaren of zich kunnen onderdompelen in de Gaming Zone. De virtuele sportbar is geoptimaliseerd voor het bekijken van sportieve content, terwijl de Lifestyle Zone bezoekers uitnodigt om te genieten van de mogelijkheden die OLED biedt - van Wallpaper tot Gallery tot Rollable.

Reimagine Your Life @ Home

LG's uitgebreide reeks slimme huishoudelijke apparaten zijn te bekijken in verschillende zones. Deze zones, zijn telkens gecentreerd rond drie thema's: gezondheid, hygiëne en gemak. Onder de naam Reimagine Your Life @ Home is per zone te zien hoe een huis nog hygiënischer kan worden dankzij technologie. De LG-technologie laat zien hoe we de lucht die we inademen wordt verbeterd, de hygiëne van kleding en gerechten wordt gegarandeerd, en we een gezonder culinair leven kunnen creëren …
  • In LG's AI Connect Air Care Mode demonstratie ervaren bezoekers het plezier en het gemak van aangesloten apparaten die tijd thuis doorbrengen gemakkelijker maken.
  • In de Laundry & Styling Room kunnen bezoekers de nieuwste lijn wasmachines van LG zien, zoals LG WashTower met AI-technologie om optimale wasprestaties te leveren.
  • In de Prep Station & Dining Room kunnen gasten boodschappen scannen voor perfect bereide maaltijden met behulp van slimme apparatuur, terwijl de AI Connect Cooking Mode het koken makkelijker maakt door minder denkwerk.
  • Bezoekers kunnen ook kennismaken met het uitgebreide aanbod van de Proactive Customer Care-service, het op AI-gebaseerde aanbod van LG dat klanten waarschuwt voor mogelijke problemen voordat ze zich voordoen, dat reparaties versnelt wanneer ze nodig zijn en dat nuttige onderhoudstips biedt om LG-apparaten optimaal te laten presteren.


Bezoekers zijn welkom om de booth te verkennen via volgende link: http://exhibition.lg.com/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over LG Electronics

LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.