Ultimate Ears introduceert Spotify-integratie voor Android

| Ultimate Ears | 2 min | 26 november 2019 10:23
Afbeelding: One touch to your playlist | Copyright: Ultimate Ears
Vanaf vandaag kunnen Androidgebruikers (met toestellen, waarop Android 5.0 of hoger geinstalleerd is) de Magic Button op de BOOM 3 en MEGABOOM 3 bluetooth speakers gebruiken om hun Spotify-app aan te sturen. Swingend op een berg of dansend op een dakterras, met Ultimate Ears kun je nu nog makkelijker bij je favoriete songs en de lekkerste vibes creëren.

"De BOOM 3 en MEGABOOM 3 hebben de manier veranderd hoe we muziek luisteren, door het gemak en de integratie van de Magic Button," zegt Charlotte Johs, general manager van Ultimate Ears. "We zijn constant bezig om nieuwe features toe te voegen aan onze premium speakers en door het toevoegen van Spotify-integratie worden de BOOM 3 en MEGABOOM 3 alleen maar beter."

De Magic Button, voor het eerst geïntroduceerd op de BOOM 3 en MEGABOOM 3, stelt je in staat om direct muziek af te spelen, te pauzeren en van nummer te wisselen, op de speaker zelf, zonder je mobiel uit je zak of een andere kamer te halen. Androidgebruikers met Spotify hebben nu one-touch toegang tot hun muziek. Door de Magic Button lang in te drukken, kunnen gebruikers hun favoriete playlists, albums, songs en podcasts starten. Magic Button werkt op dit moment al met Apple Music en Deezer Premium. 

Download de gratis BOOM en MEGABOOM by Ultimate Ears mobile app om de Magic Button te gebruiken in combinatie met Spotify.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ultimate Ears
Ultimate Ears verandert de manier waarop mensen samen muziek beleven, waar het leven hen ook naartoe brengt. Ultimate Ears heeft voor het eerst een revolutie teweeggebracht in de manier waarop de grootste artiesten omgaan met hun concertpubliek door de monitor op het podium opnieuw uit te vinden en te veranderen in een op maat gemaakte in-ear-hoofdtelefoon. Vandaag de dag brengt Ultimate Ears, een merk van Logitech International, muziek tot leven met de bekroonde familie van draadloze luidsprekers, waarbij geluidskwaliteit nog steeds centraal staat.
Meer over Ultimate Ears
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.