ASUS onthult 11e generatie Intel® Core™ laptop line-up, laat eerste Intel® Evo™ geverifieerde laptop zien

Nieuwe generatie laptops van ASUS bestaat onder andere uit de ZenBook Flip S, ZenBook S, ZenBook Pro 15, ZenBook 14 en ExpertBook B9

| ASUS | 3 min | 04 september 2020 21:22
Copyright: ASUS
  • ASUS kondigt nieuwe serie laptops met 11e generatie Intel® Core™-processoren aan, waaronder een Intel® Evo™ Platform Design geverifieerde laptop
  • ZenBook Flip S (UX371) ‘s werelds dunste 13’’ en lichtste 4K OLED 2-in-1 laptop en de eerste laptop die is geverifieerd naar Intel® Evo™ Platform Design (FHD LED-verlicht 1W paneelversie)
  • ZenBook S (UX393) ‘s werelds dunste en lichtste 3:2 3.3K touchscreen laptop
  • ZenBook 14 (UX435EA/EG) ‘s werelds kleinste 14’’ laptop met ScreenPad
  • ZenBook Pro 15 (UX535) ‘s werelds kleinste 15’’ 4K OLED display laptop
  • ExpertBook B9 (B9400) ‘s werelds lichtste 14’’ zakelijke laptop
ASUS heeft vandaag tijdens zijn virtuele “Build for Brilliance”-evenement een vooruitstrevende line-up met nieuwe en vernieuwde laptops onthuld. Verschillende laptops met 11e Generatie Intel® Core™-processoren werden uit de doeken gedaan en ook is de eerste laptop die is geverifieerd als Intel ® Evo™ Platform Design onthuld. Het evenement belichtte een grote hoeveelheid nieuwe laptops die de ultieme productiviteit en gebruikerservaring waar ASUS bekend om staat omarmt: van de lichtste 14’’ zakelijke laptop tot de dunste en lichtste 4K OLED 2-in-1 laptop. Naast de onthulling van nieuwe laptops werd er ook een nieuwe all-in-one PC getoond, de Zen AiO (A5400/5200).

“ASUS is leidend op het gebied van laptopdesign en innovatie. Jaar na jaar is ASUS de eerste fabrikant die Intel® technologie integreert in nieuwe laptops en deze keer leggen we de lat nóg hoger”, zegt ASUS co-CEO Samson HU in zijn openingsspeech op het “Build for Brilliance” evenement. "De line-up van dit jaar brengt een nieuwe ervaring aan gebruikers die voorop willen lopen. ASUS biedt gebruikers het laatste op het gebied van display, audio, software en netwerktechnologie. Innovatie is letterlijk binnen handbereik.” 

Nieuwe technologie van Intel® 

Dankzij het gebruik van 11e Generatie Intel® Core™-processoren en nieuwe Intel® Iris® Xe graphics, verhoogt ASUS de hedendaagse standaarden op het gebied van dunne en lichte laptops. Door hun ongeëvenaarde snelheid en prestaties brengen de 11e Generatie Intel® Core™-processoren een ultieme ervaring wat betreft productiviteit, creatie, gaming, entertainment en samenwerking. Geïntegreerde Intel® Wi-Fi 6 en Thunderbolt™ 4 bieden snelle en betrouwbare connectiviteit. De nieuwe Intel® Iris® Xe graphics leveren geweldige grafische prestaties voor de volgende generatie media-ervaringen. 

ASUS is toegewijd om gebruikers van geweldige laptopervaringen te voorzien. Tijdens het launch event heeft ASUS daarom ook de ZenBook Flip S (UX371, FHD LED-verlicht 1W paneelversie) onthuld. Dit model is Intel® Evo™-geverifieerd. Laptops met Intel® Evo™-verificatie brengen de perfecte combinatie van premium performance, responsiviteit, efficiënt gebruik van de batterij en oogstrelende visuals samen om laptops van een nieuwe klasse aan te geven. 

'ASUS laat een geweldige line-up zien van laptops die gebruikmaakt van Intel® Core™-processortechnologie en experimentele innovaties, die samen met Project Athena tot stand zijn gekomen. Hieronder valt ASUS’ allereerste Intel Evo platform geverifieerde design: ASUS Zenbook Flip S', zegt Chris Walker, corporate vice president, Mobile Computing Platforms bij Intel. 'Onze 11e generatie Intel ® Core™-processoren met Intel Iris Xe graphics leveren de beste prestaties in de industrie af voor dunne en lichte laptops om de gebruiker optimaal te laten genieten van productiviteit, creatie en entertainment.'

Hand in hand met Microsoft

Daarnaast wordt de nieuwe line-up laptops aangedreven door Microsoft Windows om een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. 'ASUS zet alles op alles om aan de klantwensen van vandaag de dag te voldoen', zegt Nicole Dezen, vice president, Device Partner
Sales bij Microsoft. 'Van de nieuwe, op business gerichte ExpertBook B9 met duurzaamheid van militaire standaarden en extreme draagbaarheid tot de vernieuwde ZenBook line-up, verbeterd met de nieuwste graphics, audio en WiFi 6-mogelijkheden. Klanten gaan gegarandeerd genieten van de productiviteit en veiligheid die deze modellen bieden.'

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ASUS

ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.