tado° voegt nieuwe producten toe aan zijn Slimme Thermostaat-portfolio

Een nieuwe tado° V3+ Starterskit en Draadloze Temperatuursensor zorgen voor meer comfort en controle in huis

| tado° | 2 min | 04 september 2020 21:25
Afbeelding: De tado° Smart Thermostat Starter Kit V3+ wireless | Copyright: tado°
tado° lanceert vandaag zijn nieuwe draadloze Smart Thermostat Starter Kit. Dit zorgt voor een overzichtelijke keuze voor de klant, een eenvoudigere installatie en levert compatibiliteit met alle verwarmingssystemen. Omdat de sensoren draadloos zijn kunnen ze overal in de kamer worden geplaatst en bewoners kunnen zelf de kamertemperatuur gemakkelijk handmatig aanpassen via de draadloze temperatuursensor.

V3+ Starterskits-portfolio

De Slimme Thermostaat V3+ Starterskits zijn compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen en bieden een naadloze integratie met alle soorten ketels van elke fabrikant. Als er geen bedrade kamerthermostaat op de cv-ketel is aangesloten, dan is de nieuwe draadloze Slimme Thermostaat Starterskit de juiste keuze. Door de twee Starterskit-opties - bedraad of draadloos - is het voor de klant eenvoudiger en betaalbaarder om de juiste opstelling te kiezen.

Nieuwe Draadloze Temperatuursensoren

De nieuwe Draadloze Temperatuursensoren zijn uitgerust met temperatuur- en vochtigheidsdetectoren en helpen om meerdere Slimme Radiatorknoppen in één of meerdere kamers gemakkelijk en centrale te bedienen. Door de temperatuurmeting los te koppelen van de warmtebron kan het gewenste binnenklimaat nauwkeuriger en eenvoudiger aangepast worden. Het is meer dan alleen een sensor: door de ingebouwde gebruikersinterface kunnen bewoners de instellingen ook handmatig aanpassen op het apparaat zelf. Bovendien kunnen de draadloze temperatuursensoren overal worden geplaatst, dus ook daar waar deze metingen het belangrijkst zijn, bijvoorbeeld in een kinderkamer of een vochtige kelder. De draadloze temperatuursensoren zijn een aanvulling op de tado° Klimaatcomfort Skill waarmee gebruikers het klimaat in een kamer kunnen monitoren en gedetailleerde inzichten en advies krijgen voor een gezondere thuisomgeving.

De Draadloze Temperatuursensoren hebben dezelfde slanke, minimalistische buitenkant van het bekroonde tado°-ontwerp. Zo blijft er een consistente vorm in het hele tado°-productportfolio.

Aanbevolen verkoopprijs & beschikbaarheid

  • Starterskit - Bedrade Slimme Thermostaat V3+: €199,99
  • Starterskit - Draadloze Slimme Thermostaat V3+: €229,99
  • Draadloze Temperatuursensor: €79,99
De nieuwe Slimme Thermostaat Starterskits en Draadloze Temperatuursensoren zijn verkrijgbaar via tado.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over tado°

tado°, opgericht in 2011 in München, is een van de Europese leiders op het gebied van intelligent klimaatbeheer voor woningen. Met zijn slimme thermostaten voor verwarming en koeling werkt tado° als klimaatassistent met Skills zoals Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen, Open Raam Detectie, Klimaatcomfort en meer. tado° de manier waarop thuis energie wordt verbruikt: tado° staat voor meer comfort, meer besparingen en meer welzijnet mee.
Meer over tado°

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.