Boomi aXis voor SAP: allereerste iPaaS-oplossing voor snellere bedrijfsresultaten in SAP

| Boomi | 3 min | 07 september 2020 10:10
Copyright: Boomi
Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™, breidt zijn aanbod van oplossingen voor EiPaaS (Enterprise Integration Platform as a Service) uit met Boomi aXis voor SAP. De nieuwe oplossing werd aangekondigd tijdens het interactieve SAP Insiders S/4HANA2020-evenement. Met Boomi aXis voor SAP kunnen gebruikers makkelijker en sneller SAP-data uitwisselen binnen één platform. Dit helpt organisaties sneller zakelijke beslissingen te nemen en op korte termijn concurrentievoordeel te behalen in de huidige dynamische markt.

Boomi aXis voor SAP is de eerste EiPaaS-oplossing voor het SAP-ecosysteem. Boomi aXis voor SAP maakt gebruik van vooraf gedefinieerde configuraties en verkort de verwerkingstijd door beperkende resources weg te nemen bij de verwerking van data van en naar het SAP ecosysteem.

De oplossing helpt business units bij de optimalisatie van hun processen, door ze in staat te stellen zowel SAP als andere systemen in te zetten voor Event Driven Architecture (EDA) en artificial intelligence (AI). Dit helpt gebruikers sneller goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

“We horen van klanten dat de complexe aard van ERP-systemen het heel moeilijk maakt om de juiste data boven tafel te halen waarmee ze bedrijfsprocessen kunnen verbeteren en nieuwe oplossingen kunnen bouwen die meerdere systemen bestrijken”, zegt Ed Macosky, Senior Vice President Product bij Boomi. "Ons doel bij Boomi is om klanten een self-service platform te geven waarmee ze alle mogelijke data op kunnen halen wanneer ze dat nodig hebben. Boomi aXis voor SAP maakt gebruik van de vooraf ingestelde bedrijfslogica en beheerdersconfiguratie van SAP, zodat klanten veel sneller en zelfstandig kunnen innoveren.”

Boomi aXis voor SAP maakt gebruik van geavanceerde EiPaaS-mogelijkheden, waaronder datamanagement en low-code applicatieontwikkeling - allemaal op hetzelfde platform. De oplossing van Boomi maakt gebruik van datawizards om tabelrelaties automatisch aan te maken, zodat geen onduidelijkheid ontstaat over de manier waarop SAP bepaalde data definieert. Ook geeft de oplossing aan waar en wanneer naar data moet worden gezocht en doet het automatisch aanbevelingen voor optimale datarelaties. Boomi is uniek gepositioneerd om legacy-oplossingen, moderne applicaties, data, devices en personeel hechter te integreren. Zo kunnen organisaties met het Unified Platform hun customer journeys beter beheren en optimaliseren.

WWZ, een groot Zwitsers nutsbedrijf met oplossingen voor telecommunicatie, energie, gas, water en verwarming, doet al zijn voordeel met Boomi en Boomi aXis voor SAP.

“Om onze marktpositie te versterken hebben we een nieuwe reeks diensten ontwikkeld om glasvezel op abonnementsbasis te leveren aan onze 60.000 kabel-internetgebruikers”, zegt Stefan Willi, Chief Technology Officer bij WWZ Energie AG. “Een van onze grootste uitdagingen was dat we doorlopend grote hoeveelheden SAP-data richting andere applicaties binnen ons ecosysteem moesten sturen. We hadden een manier nodig om de complexiteit te verlagen en de snelheid te verhogen. Dankzij Boomi verlopen onze abonnementsprocessen nu negen keer zo snel, omdat we gebruik konden maken van kant-en-klare SAP-sjablonen en data efficiënt konden uitwisselen tussen applicaties. Zo waren wij in staat onze bedrijfsdoelen te behalen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.