HETWORKS en Webeau samen verder onder de naam BTTR

| BTTR | 2 min | 07 september 2020 10:22
Gewaardeerd
Afbeelding: BTTR kantoor Veenendaal
De internetbureaus HETWORKS en Webeau fuseren en gaan samen verder onder de naam BTTR. De partijen geven aan dat ze door te fuseren een sterkere positie in de markt kunnen innemen waardoor ze interessanter worden voor opdrachtgevers en nieuwe medewerkers.

HETWORKS en Webeau kennen elkaar al een aantal jaar en werkten bij diverse projecten samen. Ze zien het als een logische stap om de krachten te bundelen en gezamenlijk in te spelen op de toegenomen vraag naar innovatieve digitale oplossingen.

“Samen zijn we nog beter in staat om antwoord te geven op complexe klantvragen als het gaat om de ontwikkeling van digitale platformen. Hierbij wordt het bieden van continuïteit steeds belangrijker en heb je verschillende expertises nodig. Ons samengaan zorgt voor die continuïteit en de diverse specialisaties inhouse.” Aldus Arwin Bos, mede-eigenaar van Webeau.

De twee bureaus bedienen al een aantal klanten gezamenlijk en hebben de afgelopen jaren hun werkwijzen kunnen verkennen en op elkaar afgestemd. Ondere andere Bidfood, Canon Medical, DPG Media, James Hardie, Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, Vervoerregio Amsterdam en meerdere brancheverenigingen, universiteiten en overheidsinstanties zijn klant bij de twee bureaus.

Bij het nieuwe bureau genaamd BTTR werken meer dan vijfentwintig professionals die zich richten op digitale strategie, vormgeving en development van maatschappelijk betrokken merken.

“Met BTTR willen we uitstralen dat we elke dag leren, elke dag beter willen zijn dan de dag ervoor”, vertelt Peter van Aalderen, mede-eigenaar van HETWORKS. “Het is onze intrinsieke motivatie om de wereld beter achter te laten dan hij nu is. Dat willen we doen door duurzaamheid een belangrijke rol te laten spelen en door om te zien naar elkaar en de maatschappij.”

BTTR is gevestigd in Veenendaal. Het nieuwe kantoor bevindt zich aan de Newtonstraat 1.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over BTTR

BTTR is een digital agency. We zijn ontstaan uit een krachtenbundeling van twee gevestigde digitale bureaus uit Veenendaal: HETWORKS en Webeau. Door het samenvoegen van onze teams, delen we onze kennis en geven we groei de ruimte om het verschil te kunnen blijven maken voor onze klanten.
Meer over BTTR

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.