Telerex levert embedded solutions van Advantech

| Telerex | 2 min | 07 september 2020 10:59
Copyright: Telerex
Telerex, distributeur van professionele elektronica, kondigt een strategische samenwerking aan met Advantech. Met ingang van 1 september 2020 treedt Telerex op als kennispartner en als distributeur van embedded IoT solutions van het Taiwanese bedrijf. Het in 1983 opgerichte Advantech is een toonaangevende fabrikant van industriële computersystemen en -oplossingen.

Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert betrouwbare en innovatieve computerplatforms, automatiseringsproducten en embedded systemen. De systemen, zoals embedded board-level producten en box-pc's, worden onder andere toegepast in machinebouw, transport en retail-applicaties. Telerex, een onderdeel van de Eight Lakes group, is met een sterk portfolio al jaren actief op de markt voor embedded systemen. De importeur en distributeur bouwt en test built-to-ordersystemen, die zijn voorzien van de gewenste hardware, aanpassingen, software en documentatie. De meerwaarde die Telerex biedt, komt tot leven in het Competence Center van het bedrijf.

Ideale partners

"Telerex is voor ons de ideale partner om onze producten lokaal in de markt te zetten", vertelt Max Beeks, bij Advantech Channel Partner & Alliance Manager Benelux - Embedded IoT. "Telerex heeft alle competenties in huis die we zoeken in een partner. Het beschikt over de technische kennis die nodig is om onze producten te certificeren en klanten te voorzien van het juiste advies. De logistieke kracht waar Telerex met distributiecentra in Nederland en België over beschikt, is voor ons ook niet onbelangrijk. Het biedt ons de mogelijkheid om onze aanwezigheid in de Benelux verder te versterken."

"Advantech is een voorloper op het gebied van embedded technologie voor industriële toepassingen", zegt Gert Jan Uijtdewilligen, General Manager Telerex Nederland B.V. "Deze samenwerking sluit perfect aan bij onze visie om oplossingen met de juiste toegevoegde waarde te verkopen aan een breed scala van OEM's en machinebouwers. Het portfolio van Advantech is bovendien complementair aan onze productgroep voor embedded technologie."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Telerex

Telerex, opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Telerex biedt de bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt.
Meer over Telerex

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.