HOSTKEY is de eerste internet hosting provider die dedicated servers op basis van de nieuwe RTX3080 GPU aanbiedt in Europa

GPU-servers gebaseerd op de derde generatie GPU RTX 3080Ti nu in de voorverkoop

| HOSTKEY | 2 min | 07 september 2020 17:41
Copyright: NVIDIA
HOSTKEY, marktleider op het gebied van GPU-oplossingen in Nederland, is gestart met de voorverkoop van servers gebaseerd op de RTX 3080Ti GPU. De nieuwe grafische kaart moet vanaf de tweede helft van september bij het bedrijf worden geleverd. Daarmee is HOSTKEY de eerste internet hosting provider in Europa die dedicated servers levert die werken met de nieuwe GPU RTX 3080Ti.

“Met krachtige oplossingen kunnen intelligente onderzoekers en professionele teams revolutionaire innovaties en wetenschappelijke doorbraken realiseren die het leven van mensen overal ter wereld enorm kunnen veranderen”, zegt Jeroen de Bie, CEO van HOSTKEY. “In het kader van het GPU Grant-programma van HOSTKEY komen onderzoekteams, bedrijven en individuen die aan de voorwaarden voldoen in aanmerking voor gratis GPU-servertijd. Het team van HOSTKEY ziet het belang om bij te dragen aan de wetenschap en technologische ontwikkeling wereldwijd. Dit is onze missie en de doelstelling van ons werk.” 

Hoe krachtig is de GeForce RTX 3080?

De nieuwste GPU-serie van NVIDIA biedt met de RTX3080 en RTX3080Ti uitstekende prestaties tegen redelijke prijzen. Naar de introductie van de NVIDIA GeForce RTX 3080Ti is erg uitgekeken. De GPU’s werken met een ultrasnelle kloksnelheid van 2.2Ghz en zijn tot 40 procent sneller dan hun voorganger, de RTX 2080Ti. Ze bieden daarnaast ook 18Gbps videogeheugen.

Zodra HOSTKEY de nieuwe RTX 3080-kaarten in ontvangst neemt, zullen technici van HOSTKEY verschillende configuraties testen en de beste hiervan selecteren. De optimale serverconfiguraties en kosten worden gepubliceerd op www.hostkey.com

Na aankondiging van de beschikbare configuraties kunnen klanten van HOSTKEY de GPU-server vooraf bestellen. Ze kunnen er dan zeker van zijn dat ze wereldwijd tot de eersten behoren die profiteren van de verbeterde prestaties van deze GPU’s.

Bedrijven kunnen de nieuwe GPU-server vooraf bestellen en zich aanmelden voor deelname aan het Grant-programma op onze website: www.hostkey.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over HOSTKEY

HOSTKEY biedt hostingdiensten voor applicaties en cloudinfrastructuren aan bedrijven en particulieren vanuit ultramoderne datacenters. Onze infrastructuur ondersteunt zowel toegewijde als hybride oplossingen. HOSTKEY is beschikbaar in Amsterdam, Moskou en New York. Bedrijven als Microsoft, NGINX, cPanel, RETN, Huawei, AMS-IX, Serverius, DataPro en vele anderen behoren tot ons partnernetwerk.

De ervaring en professionaliteit van onze medewerkers garandeert kwaliteit en snelle levering van de aangevraagde diensten. Van installatie tot beheer en volledige ondersteuning van de ICT-systemen van de klant.
Meer over HOSTKEY

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.