Hoe laat is het? Het is Tobi™ -tijd!

| MGA Entertainment | 3 min | 8 september 2020 11:27
Copyright: MGA Entertainment
Little Tikes®, al meer dan 50 jaar een vertrouwd merk onder ouders, introduceert een innovatief nieuw technisch speelgoed de Tobi™ Robot Smartwatch. Het is een combinatie van een smartwatch met alle bijbehorende interactieve kenmerken én een speelse robot met een eigen persoonlijkheid.


De Tobi™ Robot Smartwatch™ heeft bewegende robotarmen en -benen, grappige geluidseffecten en 100+ gezichtsuitdrukkingen die kinderen aan het giechelen, dansen, spelen, leren en meer krijgt. De Tobi™ Robot Smartwatch is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze.

Kinderen worden gestimuleerd om te bewegen tijdens het spelen met dansactiviteiten en een geïntegreerde stappenteller. Ze kunnen ook leren klokkijken op de 50+ analoge en digitale wijzerplaten.

De Tobi™ Robot Smartwatch is een grappige, draagbare tech-accessoire die kinderen om hun pols kunnen dragen met het inbegrepen horlogebandje of kunnen vastmaken aan hun kleding met de inbegrepen clip. De clip kan ook worden gebruikt als standaard als je de smartwatch als wekker gebruikt of hem oplaadt. Ouders kunnen herinneringen instellen voor hun kinderen, toezicht houden op de koppeling met andere Tobi™ Robot Smartwatch-apparaten in de buurt en vertrouwen op het duurzame, spatbestendige ontwerp.

De Tobi™ Robot Smartwatch heeft twee camera's om selfies en foto's te maken (plus opslagruimte voor 3000 foto's of 30 minuten aan videomateriaal) en kinderen kunnen hun foto's aanpassen met grappige stickers. De Tobi™ Robot Smartwatch biedt superleuke, interactieve dans-, leer- en augmented reality-games en kids kunnen beloningen ontgrendelen door te spelen.

Extra functies zijn onder meer:
  • Augmented Reality & Learning Games: Tobi™ Robot Smartwatch heeft veel games, waaronder: een up-actief augmented reality Search & Seek-spel, leerspellen, een dansactiviteitsspel en meer! Terwijl kinderen spelen, ontgrendelen ze interactieve beloningen als bonus!
  • Twee camera's: twee ingebouwde camera's kunnen video filmen, selfies maken en foto's maken. En kinderen kunnen ook gekke fotostickers toevoegen! Tobi™ Robot Smartwatch kan tot 3.000 foto's of 30 minuten video opslaan.
  • Tal van aanpassingsmogelijkheden: kinderen kunnen kiezen uit meer dan 50 wijzerplaten en leren klokkijken op zowel analoge als digitale wijzerplaten. Voeg stickers toe aan elke foto en pas de virtuele kamer van Tobi ook aan met ontgrendelbare decoraties.
  • Gemakkelijk te gebruiken: beschikt over een kindvriendelijk touchscreen en een ingebouwde oplaadbare batterij met micro-USB-kabel (meegeleverd) voor eenvoudig opladen en voor het uploaden van foto's en video's.
  • Moedigt actief spelen aan: bevat een bewegingssensor voor de ingebouwde stappenteller en dansactiviteiten om kinderen in beweging te krijgen.
  • Draadloze connectiviteit en berichten: met gecontroleerde koppeling van apparaten via draadloze connectiviteit, kunt u spraak- of emoji-berichten en foto's verzenden en ontvangen tussen bekende en nabije Tobi™ Robot Smartwatch-apparaten.

Tobi ™ Robot Smartwatch is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 52,99. Bezoek voor meer informatie www.tobismartwatch.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MGA Entertainment
MGA Entertainment, een consumenten entertainment bedrijf met een hoofdkantoor gevestigd in Chatsworth, California, produceert innovatieve producten en producten onder licentie inclusief speelgoed en spellen, poppen, consumenten elektronica, interieurdecoratie, stationery, and sport artikelen. De MGA familie heeft verschillende award-winnende merken zoals L.O.L. Surprise™, Na!Na!Na! Surprise, Little Tikes®, Bratz®, Num Noms™, Poopsie Slime Surprise!™, Project Mc2™, VIRO Rides™en Zapf Creation®.
Meer over MGA Entertainment
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.