Novulo verwelkomt John Jaques als nieuwe CEO

| Novulo | 2 min | 08 september 2020 11:38
Gewaardeerd
Afbeelding: John Jaques, CEO Novulo | Copyright: Novulo
Novulo, grondlegger van prescriptive low-code, stelt John Jaques (59) per 1 september aan als CEO. Jaques brengt meer dan 25 jaar managementervaring in de software business mee. Met zijn aantreden versterkt hij het huidige directieteam en wordt de verdere basis gelegd voor internationale expansie van Novulo. Jaques heeft een indrukwekkende carrière in de ICT-industrie. In diverse managementfuncties en als ondernemer heeft hij plezier in het leiden van scale-ups. Het afgelopen jaar was hij als COO Nordics medebepalend voor het succes van Avanade in deze regio. De carrière van Jaques staat in het teken van het succesvol maken van groeiende IT-afdelingen en bedrijven.

Frank Wille en Willem Badenhop, directie van Novulo: “Wij hebben flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van ons platform en zijn nu klaar voor een volgende stap. Wij zijn erg enthousiast dat John zijn enorme netwerk en ervaring gaat inzetten om ons te leiden in de volgende groeifase. Hij is een dynamische, klantgerichte en betrokken leider met een schat aan ervaring. Ruim tien jaar geleden zijn we begonnen met het realiseren van een eigen visie op bedrijfssoftware. Software waarin je als bedrijf nooit vastloopt en altijd zelf de regie kunt blijven voeren. Onze unieke technologie wordt inmiddels ingezet door een breed klantportfolio en erkend door internationale onderzoeksbureaus. We hebben de afgelopen jaren een mooie autonome groei gerealiseerd en een sterke basis gelegd. We zijn er van overtuigd dat John, met zijn sterke strategische, commerciele en communicatieve capaciteiten, in staat is om succesvol uitvoering te geven aan de groeistrategie van Novulo.”

Nieuw tijdperk in software delivery

Jaques legt de komende jaren de focus op verdere groei en uitbreiding van het ecosysteem van Novulo. “Dankzij de consistente focus op de ontwikkeling van het platform heeft Novulo een uitstekende uitgangspositie voor de komende jaren. Prescriptive low-code luidt een nieuw tijdperk in in software delivery. Ik ben ervan overtuigd dat deze vorm, waarbij organisaties hun bedrijfssoftware zelf kunnen samenstellen en continu kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden, de toekomst is. Het Novulo platform blijven we samen met onze klanten en partners ontwikkelen, om zo nieuwe maatstaven te stellen op het vlak van schaalbaarheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Ik kijk ernaar uit om samen met ons sterke team het ecosysteem uit te breiden en Novulo verder op de kaart te zetten.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (7 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Novulo

Novulo is de grondlegger van prescriptive low-code. Deze aanpak biedt organisaties het fundament om strategische applicaties te moderniseren en continu te innoveren. De kracht zit in de combinatie van herbruikbare best-of-breed oplossingen met snelle softwareontwikkeling op één platform. Deze combinatie maakt het mogelijk om applicaties snel te wijzigen. Dit draagt bij aan ongekende ontwikkelsnelheid, continue optimalisatie van bedrijf en applicatie en volledige integratie van data en bedrijfsprocessen. Het Novulo platform legt een solide basis voor de geleidelijke vervanging van kernapplicaties en het versterken van het onderscheidend vermogen van organisaties. Het platform heeft zich bewezen in complexe en bedrijfskritische omgevingen bij meer dan 200 organisaties met grote gebruikersaantallen en hoge prestatievereisten. Met het Novulo platform modeleren deze organisaties hun toekomst en zijn zij in staat de bedrijfsvoering dagelijks te verbeteren.
Meer over Novulo

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.