Apax Partners volgt Mentha Capital op als investeerder in Destiny Group

| Destiny | 2 min | 26 november 2019 13:30
Apax Partners, een in Parijs gevestigde Europese leider in private equity, heeft een overeenkomst getekend met Mentha Capital om hen op te volgen als investeerder in de Destiny Group. Het management team van Destiny zal een aanzienlijke herinvestering doen in de transactie, naast de fondsen beheerd door Apax. Q Advisors trad op als financieel adviseur voor Apax in het kader van de transactie.

Destiny, opgericht door Daan en Samuel De Wever, is een aanbieder van veilige cloudcommunicatie-oplossingen voor innovatieve bedrijven. Met 220 werknemers en vestigingen in België en Nederland, is het bedrijf de snelst groeiende cloud-en telecomspeler op de Belgische B2B markt.

Destiny dankt de sterke groei als cloud telecom operator aan de focus op service, de opmerkelijke flexibiliteit en de voortdurende uitbreiding van het aanbod van hoogkwalitatieve diensten. De oplossingen van Destiny omvatten fixed-line (VoIP) en mobiele telefonie, unified communications (UCaaS), datanetwerken en veilige cloud infrastructuur-oplossingen.

Het doel van deze investering is om Destiny in staat te stellen snelle expansie in de snelgroeiende cloud-based unified communications markt voor te zetten, internationale ontwikkeling te versnellen en actieve overnamestrategie voor te zetten.

Daan De Wever, CEO en mede-oprichter van Destiny: “Ik ben blij samen te kunnen werken met Apax in de volgende fase van de groei van Destiny. We kijken er naar uit om samen met Thomas de Villeneuve en de rest van het Apax-team onze opportuniteiten te vergroten en een Europese leider en challenger te worden in veilige cloudcommunicatie-oplossingen. Ik wil Mentha Capital oprecht bedanken en feliciteren voor hun fantastische ondersteuning de afgelopen 3,5 jaar. Dit resultaat zou nooit mogelijk geweest zijn zonder hun volledige steun bij de uitvoering van onze strategie.”

Thomas de Villeneuve en Damien de Bettignies, Partners bij Apax Partners: ”We zijn enorm enthousiast over het idee om Daan en Samuel De Wever en hun team te ondersteunen in deze nieuwe fase in de ontwikkeling van Destiny. Destiny is een buitengewoon en innovatief bedrijf, en een alternatieve aanbieder die cloudcommunicatie-oplossingen levert aan innovatieve bedrijven in België en Nederland. We zullen het bedrijf voorzien van de expertise en de financiële middelen die het nodig heeft om de indrukwekkende groei verder te zetten die het heeft bereikt, deels door een zeer actieve overnamestrategie.”

Edo Pfennings, Partner bij Mentha Capital: “Sinds we samenwerken met Daan, Samuel en hun team is Destiny uitgegroeid tot dé B2B cloudcommunicatie challenger in de Benelux. Na de succesvolle afronding en integratie van acht overnames is het bedrijf nu klaar voor een pan-Europese groei. We hebben een fantastische weg afgelegd met het Destiny team en we hebben er alle vertrouwen in dat Apax Partners de juiste partner is om hun ambities in hun volgende groeifase te ondersteunen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Destiny
Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van veilige cloudcommunicatie-oplossingen en richt zich vooral op kleine en middelgrote innovatieve ondernemingen. Met het Destiny cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect zijn aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.
Meer over Destiny
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.