OutSystems maakt winnaars Partner Awards bekend

| OutSystems | 2 min | 9 september 2020 10:46
Copyright: OutSystems
OutSystems kondigt vandaag de winnaars aan van hun Partner of the Year Awards. In totaal werden 21 partners erkend als Partners of the Year voor hun bijdrage aan het realiseren van new business, het uitbouwen van centres of excellence en het leveren van uitzonderlijke digitale transformatieprojecten. De Global Partner of the Year Award gaat naar Everis, an NTT Data company, voor succesvolle uitbreiding van het OutSystems-platform naar nieuwe industrieën en regio’s. In Nederland neemt IG&H de Pioneer-award in ontvangst voor het samenwerken aan de meeste nieuwe klantaccounts en de Rainmaker-award voor het genereren van de meeste licentie-inkomsten. Team Resilience uit Utrecht neemt de Rookie of the Year-award in ontvangst voor beste nieuwkomer.

Europese winnaars

Naast IG&H en Team Resilience zijn in Europa ook Deloitte, PwC, KPMG, Babel en eSystems in de prijzen gevallen:
  • Deloitte – Rising Star: award voor het bouwen van het grootste team van gecertificeerde ontwikkelaars op het OutSystems-platform. Momenteel met 338 certificeringen.
  • eSystems (Finland) – Champion: award voor het initiëren van de meeste nieuwe verkoopkansen.
  • Babel (Spanje) – Hero: award voor het realiseren van de hoogste klanttevredenheid: 5 uit 5 sterren op vier verschillende projecten. 
  • PwC – Most Valuable Project: erkend voor hun werk met Emirates Post.
  • KPMG – Accelerator: award voor de kredietbeheeroplossing die bedoeld is om banken en financiële instellingen sneller naar de markt te brengen.

Groei van partnerprogramma

Wereldwijd is het aantal projecten van partners in het OutSystems channel partnerprogramma sterk gegroeid. Het verbeterde 2020 partnerprogramma, dat in juli van start ging, heeft nu meer dan 100 partners die verkoop- en/of leveringsvergunningen hebben verdiend, waaronder 800 technische certificeringen die door individuen bij partnerfirma's zijn verdiend.

Kijk voor alle winnaars op: https://www.outsystems.com/news/partner-award-winners-2020/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen.
Meer over OutSystems
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.