Nuki breidt gamma uit met Limited Edition variant, Nuki Club en Power Pack

| Nuki | 3 min | 09 september 2020 10:51
Afbeelding: Nuki White Edition | Copyright: Nuki
Smart Lockontwikkelaar Nuki heeft op IFA tal van nieuwigheden aangekondigd. Door de coronapandemie ziet de jaarlijkse technologiebeurs IFA er anders uit dan anders. De meeste events worden dit jaar online gehouden. Ook Nuki stelde zijn producten voor tijdens een online event, zodat iedereen op een veilige manier de belangrijkste updates kon volgen.

Nuki presenteerde via een video maar liefst vier nieuwigheden: de lancering van de Nuki Club, de nieuwe oplaadbare Nuki Power Pack, een Limited Edition witkleurige variant en een gloednieuwe installatiedienst. 

Nuki Club

De eerste nieuwigheid die Nuki aankondigt, is de Nuki Club, een volledig gratis lidmaatschap dat unieke voordelen biedt aan Nuki-klanten. Het principe is simpel: wanneer je een Nuki Smart Lock in de online shop aankoopt, kan je je aan het einde van het bestelproces voor de Nuki Club registreren. Daarnaast kan je je ook aanmelden via de Nuki-app, zodat ook bestaande klanten lid kunnen worden, ongeacht waar ze het product hebben gekocht. Alle voordelen, zoals aantrekkelijke aanbiedingen van Nuki en andere merken van slimme huisproducten, kan je bekijken via je persoonlijke Nuki Club-account.  

Maak kennis met de witkleurige Limited Edition van het Nuki Smart Lock

Tot op heden waren de Nuki producten enkel in het zwart te verkrijgen, maar daar komt binnenkort verandering in. Nuki introduceert namelijk een Limited Edition witte variant van het Nuki Smart Lock 2.0, in combinatie met de Nuki Bridge en het Nuki Power Pack. De witte lijn zal vanaf oktober 2020 beschikbaar zijn in de officiële Nuki webshop, tegen een respectievelijke verkoopprijs van €299. Om een witte variant te bemachtigen, kan je je best registreren op de pre-order lijst, want er zijn slechts een beperkt aantal stuks beschikbaar.

Ontdek het Nuki Power Pack, een duurzaam alternatief

Voor Nuki is duurzaamheid een belangrijke factor. Daarom ging de Smart Lockontwikkelaar op zoek naar een duurzaam alternatief voor batterijen voor eenmalig gebruik. Als resultaat van die zoektocht, werd het Nuki Power Pack ontwikkeld, een oplaadbaar product dat compatibel is met alle Smart Lock generaties.

Concreet gaat het om een oplaadbaar accupakket dat je Smart Lock kan opladen. Het Nuki Power Pack beschikt over twee USB-poorten waarmee je via een meegeleverde kabel je Power Pack kan opladen. Het is zelfs mogelijk om het Power Pack op te laden wanneer het op je Smart Lock is aangesloten. Op die manier kan je je slot van een constante voeding voorzien. Wanneer de Power Pack volledig is opgeladen, kan hij het Smart Lock tot 12 maanden van stroom voorzien. Via pushmeldingen op de Nuki-app krijg je een waarschuwing als het batterijniveau onder de 20% daalt.

De Nuki Power Pack zal vanaf oktober 2020 beschikbaar zijn in de Nuki online shop een respectievelijk verkoopprijs van €49.

Nuki’s installatieservice schiet te hulp

Het Nuki Smart Lock is ontworpen als een eenvoudig te installeren retrofit-oplossing. Toch wordt de vraag naar een installatieservice steeds groter, zeker voor de Nuki Opener, die moet worden aangesloten op de intercom. Om antwoord te bieden op die vraag, zal Nuki vanaf de herfst 2020 beginnen met het aanbieden van een installatieservice. De service zal om te beginnen worden aangeboden in Wenen, München, Berlijn, Düsseldorf en Keulen. Later zal de dienstverlening worden uitgebreid naar andere steden.

"De voordelen van een digitale sleutel spreken voor zich; hij is slim, handig en kan worden gedeeld, zonder verloren te gaan. Met onze innovaties willen we in 2020 meer en meer mensen van NUKI’s producten overtuigen en de oorlog met de fysieke sleutel blijven aangaan", sluit Martin Pansy de videoconferentie af.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Nuki

Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.