Axis Communications investeert in de toekomst

Axis investeert in sales en marketing om zijn succesvolle groei te blijven waarborgen

| Axis Communications | 3 min | 26 november 2019 19:07
Gewaardeerd
Afbeelding: Anna Kühnemundt (l) en Sabina Eibel (r) | Copyright: Axis Communications
Axis Communications zet koers naar de toekomst en zet zijn succesvolle groei en uitbreiding voort. Het Zweedse bedrijf maakt sinds een aantal jaren een veelbelovende groei door en is van plan tegen het jaar 2022 het aantal medewerkers wereldwijd uit te breiden van 3.500 naar 5.000. Op het gebied van marketing en sales gaan de ervaren Anna Kühnemundt als Marketing Director en Sabina Eibel als Manager Enterprise Sales leidende functies vervullen.

Als wereldwijde marktleider in netwerkvideo streeft Axis Communications de duurzame visie na om een slimme en veilige wereld te creëren. Ondanks de uitdagende marktsituatie kan het Zweedse bedrijf ook dit jaar zijn groei en uitbreiding voortzetten en vasthouden aan zijn strategische doelen. In de komende jaren is het plan om het aantal werknemers wereldwijd sterk uit te breiden: van momenteel 3.500 naar 5.000 werknemers in 2022.

Om deze ambitieuze doelstellingen te behalen, is onlangs het marketing- en salesteam uitgebreid. Met Anna Kühnemundt als Marketing Director Middle Europe heeft Axis een ervaren marketingexpert in huis gehaald. Ze komt over van NetApp, een Amerikaanse dataspecialist op het gebied van de hybrid cloud, en neemt in haar rol het management en de verdere ontwikkeling van de marketing in de regio Midden-Europa (DACH en Benelux) voor haar rekening. Daarbij wil zij de verdere digitalisering en automatisering van de marketing een impuls geven voor een nog betere ondersteuning van de sales.

Bij de sales neemt Sabina Eibel in dezelfde regio de leiding over van het Key Account Team als Manager Enterprise Sales Middle Europe. Ze werkt al een aantal jaren voor Axis, meest recent als Manager Inside Sales, en heeft veel ervaring in het opbouwen van het Axis-partnernetwerk.

“We investeren continu in de toekomst van onze organisatie en hebben als eerste stap de afdelingen sales en marketing uitgebreid”, aldus Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe. “Bij Axis staat onze bedrijfscultuur centraal. Die is voor ons heel belangrijk en speelt een grote rol bij het aantrekken van nieuwe medewerkers. Samen zijn we gemotiveerd om innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen die een slimmere, veiligere wereld mogelijk maken.”

Een gedegen bedrijfscultuur als sleutel tot het succes

De hoeksteen van Axis Communications is zijn bijzondere bedrijfscultuur. Deze wordt gekenmerkt door een sterke teamgeest met open communicatie, innovatief denken en een duurzaam bewustzijn op het gebied van het milieu en maatschappelijke veranderingen. Ook sociale betrokkenheid neemt een belangrijke plaats in. Axis streeft naar diversiteit en gelijkheid en wil vrouwen enthousiasmeren om voor het bedrijf komen werken. Deze betrokkenheid blijkt uit initiatieven zoals de 'Women in Security Summit' op het hoofdkantoor in Lund (Zweden) en de uitreiking van de 'Woman in Security'-prijs op de Axis Partnerdag 2019 in München.

De op vertrouwen gebaseerde bedrijfscultuur blijkt ook uit het indirecte bedrijfsmodel. Dit bouwt voort op het brede Axis-partnernetwerk met bijbehorend certificeringsprogramma, dat gebaseerd is op samenwerking en open communicatie. Axis investeert bovendien in de ontwikkeling en uitbreiding van nieuwe innovaties zoals netwerkaudio, toegangsbeheer en end-to-end-oplossingen. Al deze activiteiten dragen bij aan een toekomstbestendig Axis, waarbij samen met een sterk partnernetwerk gerichte oplossingen voor eindklanten worden ontwikkeld.
 

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Redelijk (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Axis Communications
Axis maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als technologieleider in netwerkvideo biedt Axis producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole en audiosystemen.
Meer over Axis Communications
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.