SWEMP kiest voor het documentmanagementsysteem Xtendis

Het documentbeheer van vijf woningcorporaties wordt geoptimaliseerd

| Docvisie | 2 min | 17 september 2020 14:50
Afbeelding: Ondertekening contract SWEMP en DocVisie | Copyright: Docvisie
SWEMP maakt vandaag bekend een contract te sluiten met DocVisie voor een nieuw documentmanagementsysteem (DMS). SWEMP, een samenwerkingsverband van de woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal, zet hiermee een toonaangevende stap in de markt. Samenwerkend op ICT-gebied, heeft SWEMP het doel om hun 250.000 huurders tegen lagere kosten nog beter van dienst te zijn.

De marktontwikkeling voor woningcorporaties

De stroom aan informatie van huurders wordt steeds meer gedigitaliseerd. Dat is cruciaal om het overzicht aan informatie van alle huurders te bewaren. Als woningcorporatie wil je er zeker van zijn dat een huurder tijdig zijn financiële documenten ontvangt. Daarnaast wil je controle houden op alle gevoelige, persoonlijke informatie van de huurders. Met Xtendis, een SaaS-oplossing, houd je de touwtjes in handen én profiteer je van digitale intelligentie.

Ook korting voor vrienden van SWEMP

In het afgesloten contract met DocVisie is vastgelegd dat corporaties die 'Vriend van SWEMP' zijn, van dezelfde voorwaarden gebruik kunnen maken als de SWEMP-corporaties. Dat betekent onder andere korting op de software en op consultancytarieven. De korting wordt hoger naarmate er meer corporaties gebruik maken van het contract. Alle woningcorporaties kunnen Vriend van SWEMP worden.

Jo van Onsem, Algemeen Directeur Xerxes Group: “De kracht van deze samenwerking zit in de gezamenlijke expertise. Samen blijven wij elkaar uitdagen om de klantbeleving en innovaties continu te optimaliseren. Ik ben verheugd te mogen verkondigen dat SWEMP deze samenwerking met ons aangaat.”

De ondertekening van het contract voor het nieuwe documentmanagementsysteem

Namens SWEMP tekent Henk Peter Kip (linksonder), bestuurder bij Mitros. Namens leverancier DocVisie tekent Algemeen Directeur Jo van Onsem (rechtsonder). Op de achtergrond Jesper Vorstermans (linksboven) van het SWEMP Kernteam en Marco van Drogenbroek van DocVisie (rechtsboven).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Docvisie

Met DocVisie betreden wij een nieuwe markt met aandacht voor circulair ondernemen, service, flexibiliteit en het toevoegen van waarde. DocVisie heeft het karakter van een start-up en speelt in op de veranderende behoeften binnen de markt van documentoplossingen. DocVisie staat voor efficiënter, eenvoudiger, duurzamer, flexibeler en veiliger werken.
Meer over Docvisie

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.