2at breidt team uit met Jan Hein Gooszen als Customer Success Manager

| 2at | 2 min | 15 september 2020 10:27
Gewaardeerd
Afbeelding: Jan Hein Gooszen, Customer Success Manager 2at | Copyright: 2at
2at, expert in businessprocesoptimalisatie met behulp van Microsoft technologie, heeft Jan Hein Gooszen (31) aangesteld als Customer Success Manager (CSM). Met zijn grote netwerk in de hoger onderwijsbranche gaat Gooszen werken aan de uitbreiding van het klantportfolio in deze sector. Daarnaast zal hij zich richten op het vermarkten van bestaande oplossingen die 2at door de jaren heen voor de onderwijsbranche ontwikkeld heeft.

Jan Hein Gooszen is opgeleid tot informatiemanager en heeft hiervoor 5 jaar bij FeedbackFruits gewerkt. Hier was hij actief als business developer en product owner voor een aantal tools die wereldwijd didactiek ondersteunen. Het bedrijf werkt onder andere samen met de TU Delft, MIT en Harvard Extension School. Het viel Gooszen op dat informatievoorzieningen en onderwijsprocessen in de Verenigde Staten, Nordics of zelfs Australië voor een groot deel overeenkomen met die van Nederlandse instellingen. Met oog op internationale ambities, ziet hij dit als een kans voor 2AT.

De eindgebruiker centraal

Gooszen heeft in zijn jaren in de onderwijswereld geleerd dat het introduceren van nieuwe technologie geen doel op zich moet zijn. Technologie leidt namelijk niet zelfstandig tot onderwijsvernieuwing maar kan wel inspireren, maakt nieuwe werkwijzen mogelijk en zorgt voor efficiëntie en stroomlijning van het proces. De vraag die daarbij altijd centraal moet staan is hoe technologie de uitdagingen van de eindgebruiker kan oplossen.

Deze visie ziet hij terug bij 2at: “Wat mij aanspreekt aan 2at is dat zij altijd starten met op zoek gaan naar de ‘why’ en niet direct de ‘how’. Het is een club van intelligente mensen die de juiste vragen durft te stellen en vervolgens met resultaten komt.”

Gooszen ziet zijn CSM rol minder als accountmanager en meer als consultant. Uit zijn eigen studietijd herinnert Gooszen zich dat het vaak omslachtig was om vakken te kiezen binnen het vrije deel. Met de oplossingen die 2at reeds in huis heeft, hoopt hij flexibilisering in het onderwijs te bevorderen.

Bas van Atteveldt, directeur bij 2at: “Het netwerk van Jan Hein is erg waardevol om onze propositie binnen onderwijsinstellingen actief te verkondigen. Daarnaast is hij sterk in het vertalen van onderwijsprocessen naar de juiste technologie. Dit is ontzettend belangrijk om tot de juiste oplossing voor de eindgebruiker te komen. We hebben met Jan Hein de juiste persoon in huis gehaald om de kennis die we in al die jaren in de onderwijsbranche hebben opgedaan, nu naar buiten te brengen.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

2at

Over 2at

2at is een Nederlands software & services bedrijf gevestigd in Maarssen. Wij zijn gespecialiseerd in softwareprojecten, integratie & beheer in de semi-publieke, hoger onderwijs en zorgmarkt. Wij zijn expert in businessprocesoptimalisatie, het implementeren van oplossingen met behulp van Microsoft technologie en het realiseren en beheren van (complexere) integraties met andere systemen.
Meer over 2at

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.