Pure Storage neemt Portworx over en creëert zo het meest complete Kubernetes Data Services-platform in de branche voor cloud-native applicaties

Om de hybride en multi-cloudstrategieën van klanten te versnellen, levert Pure Kubernetes-dataservices die op elke cloud, elke opslag en elke infrastructuur draaien, waardoor elke fase van de cloud-native reis wordt vereenvoudigd
 |  Pure Storage |  320 views | 2 min | 16 september 2020 16:14
Afbeelding: Goutham Rao, CTO Portworx | Copyright: Portworx
Pure Storage, de IT-pionier die storage as-a-service levert in een multi-cloudwereld, heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten om Portworx over te nemen, het toonaangevende Kubernetes-datadienstenplatform dat ondernemingen vertrouwen om hun missie uit te voeren met kritische toepassingen in containers in productie, voor ongeveer $ 370 miljoen in contanten. Deze deal vertegenwoordigt Pure's grootste acquisitie tot nu toe en de diepere uitbreiding van het bedrijf naar de snelgroeiende markt voor multi-cloud datadiensten ter ondersteuning van Kubernetes en containers.

"Nu vooruitstrevende ondernemingen cloud-native strategieën toepassen om hun bedrijf vooruit te helpen, zijn we verheugd dat het Portworx-team en hun baanbrekende technologie zich bij Pure voegen om ons succes in het leveren van multi-clouddatadiensten voor Kubernetes uit te breiden", aldus Charles Giancarlo, Voorzitter en CEO, Pure Storage. "Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in het uitbreiden van onze moderne data-ervaring naar zowel traditionele als cloud-native applicaties."

Portworx is het Kubernetes Data Services Platform dat het meest wordt gebruikt door Global 2000-bedrijven om permanente opslag, hoge beschikbaarheid, gegevensbescherming, gegevensbeveiliging en cloudmobiliteit te bieden voor containers die worden geïmplementeerd in hybride cloudarchitecturen. Door Portworx containerdatadiensten te combineren met Pure's toonaangevende dataplatforms en Pure Service Orchestrator-software, zal Pure een uitgebreide reeks dataservices bieden die in de cloud, op bare metal of op enterprise-arrays kunnen worden geïmplementeerd, allemaal native georkestreerd in Kubernetes . Met Portworx levert Pure het meest complete platform in de branche voor elke fase van de cloud-native reis.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Over Pure Storage

Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. De oplossingen van Pure maken een data-ervaring mogelijk die zich kan aanpassen als de behoeften van de klant varanderen. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure Storage biedt een moderne data-ervaring die een gemeenschappleijke operationele omgeving creëert over meerdere datacenters en clouds, en een vereenvoudiging van de operaties via APIs en intelligente AI-gedereven automatisering. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
Alle rechten voorbehouden © 2019-2021, TechVisor
Vermelde prijzen zijn altijd excl. BTW