Wuunder neemt transportfacturatiechaos uit handen van organisaties

| Wuunder | 2 min | 17 september 2020 13:33
Gewaardeerd
Copyright: Wuunder
Wuunder, specialist in transportmanagement, breidt haar dienstverlening uit op het gebied van facturatie. Organisaties die gebruikmaken van verschillende vervoerders, hebben te maken met veel facturen. Deze nieuwe service vergroot de controle over en het inzicht in de facturen. Dit vormt een aanvulling op de coördinatie van fulfilmentactiviteiten, het beantwoorden van transportvragen van de eindklant en het volgen van zendingen.

Kosten- en tijdwinst voor organisaties

Wuunder controleert voor organisaties per factuur iedere zending op onjuistheden, zoals een al eerder in rekening gebrachte zending, een verkeerd formaat of een kapotte levering. Indien van toepassing, regelt Wuunder een terugbetaling bij de vervoerder. Dit zorgt voor een efficiëntieslag in de bedrijfsvoering van klanten van Wuunder, omdat het volledige facturatietraject uit handen wordt genomen.

Jeroen Gehlen, co-founder van Wuunder: “Transport is complex, want er zijn veel factoren van invloed op het proces. Een pakket kan bijvoorbeeld groter zijn dan het formaat dat is doorgegeven aan de vervoerder. Ook kan er een verkeerd adres zijn doorgegeven, een verkeerd label geprint worden, een kapotte levering plaatsvinden of een pakket dat opgehaald moet worden staat niet klaar. Dit heeft gevolgen op het gebied van kosten en tijd. Ons doel is om transport zo simpel mogelijk te maken voor organisaties. Wij managen het volledige transportsysteem, van verzendopdracht tot aflevering. De uitbreiding van onze dienst betekent dat we de informatie die we over het verzendproces hebben, inzetten in het facturatieproces. Op die manier zorgen we dat deze altijd volledig kloppen en klanten hier geen tijd aan kwijt zijn of voor onnodige kosten komen te staan.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Wuunder
Wuunder is specialist in transportmanagement. Het transportmanagementsysteem van Wuunder helpt retailers en ondernemers met het afhandelen van orders. Het transport wordt volledig uit handen genomen, van het boeken van zendingen bij vervoerders tot het proactief volgen van orders en ingrijpen als er iets misgaat. Daarnaast biedt Wuunder ook verschillende oplossingen op diverse logistieke aspecten zoals het slimmer verwerken van orders en het printen van pakbonnen, verzendlabels en overdrachtslijsten richting de transporteur.
Meer over Wuunder
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.