Extreme voegt vijf applicaties toe aan ExtremeCloud IQ Pilot-abonnement zonder extra kosten

Draadloze intrusion protection, gasttoegang, locatieservices, IoT-beheer en compliance-apps zijn nu beschikbaar in het meest geavanceerde cloudnetworking-platform in de branche

| Extreme Networks | 4 min | 18 september 2020 14:35
Afbeelding: ExtremeCloud IQ screenshot | Copyright: Extreme Networks
Extreme Networks, Inc. biedt klanten die gebruikmaken van ExtremeCloud™ IQ Pilot-cloudmanagement vijf nieuwe, waardevolle applicaties zonder extra kosten. Andere leveranciers bieden deze applicaties meestal als stand-alone oplossingen tegen hoge extra kosten, wat leidt tot meer complexiteit en financiële druk. In de optiek van Extreme zijn dit echter essentiële services. Daarom voegt Extreme ze toe aan het ExtremeCloud IQ-platform. Op deze manier zorgt het bedrijf voor meer operationele efficiency en lagere kosten.

In de komende drie maanden krijgen klanten met een Pilot-abonnement toegang tot deze services binnen het ExtremeCloud IQ-platform. Hierdoor beschikken IT-afdelingen over alle tools die ze nodig hebben om volledig inzicht te creëren in het netwerk en om het netwerk op een compliant manier te beheren met een enkele tool. Extreme biedt verder een gratis ExtremeCloud IQ-mobiele app, waarmee IT-afdelingen nieuwe devices op ieder moment en vanaf iedere plek kunnen onboarden.

De applicaties en hun voordelen:
 • De vijf nieuwe applicaties bieden gratis extra mogelijkheden voor klanten die Pilot gebruiken. Het gaat om de volgende applicaties:
  • Extreme AirDefense™ biedt meer dan 55 dreigingsvectoren voor Wireless Intrusion Prevention (WIPS) en voegt Bluetooth en Bluetooth Low Energy of BIPS toe als essentiële service.
  • ExtremeLocation™ biedt nabijheid, aanwezigheid en location-based services voor geavanceerd contactonderzoek ter ondersteuning van de locatie-intelligente onderneming.
  • ExtremeGuest™ biedt mogelijkheden voor gast-wifitoegang, samen met geavanceerde netwerk-analytics voor retail, de horeca en grote evenementenlocaties.
  • ExtremeIoT™ biedt eenvoudige en veilige onboarding, profiling, segmentatie en filteren van IoT-devices op een productienetwerk.
  • ExtremeCompliance™ voorziet in geautomatiseerde en complete compliance-testen voor PCI, HIPAA en GDPR.
 • De nieuwe ExtremeCloud IQ-mobiele app, die op 1 oktober beschikbaar komt in de bekende appstores, stelt de IT-afdeling in staat om nieuwe devices snel te onboarden. Dat kan door enkel het serienummer te gebruiken of door een bar- of QR-code te scannen met een smartphone of tablet. Issues zijn op afstand op te lossen, wat vooral een voordeel is voor teams die geografisch verspreide netwerken moeten beheren binnen honderden gebouwen.
 • De ExtremeCloud IQ-platformlicenties komen in verschillende varianten beschikbaar. De Connect-variant biedt basis device-beheer en is gratis bij de aankoop van elk ondersteund Extreme-hardwareplatform. De Navigator-variant stelt de gevestigde WiNG-draadloze oplossing van Extreme in staat om direct te interfacen met de cloud en biedt tevens inzicht en beheermogelijkheden. De Pilot-variant biedt geavanceerd infrastructuurbeheer, reporting en hersteltools, waaronder door ML en AI gedreven inzichten en analytics. De Pilot-variant kost 150 dollar per jaar, ongeachte het beheerde device. Deze biedt inzetbaarheid binnen public en private clouds en ook on-premises.
 • ExtremeCloud IQ beheert nu dagelijks meer dan een miljoen netwerkdevices. Dat aantal groeit dagelijks. Extreme is hiermee de snelstgroeiende leverancier van in de cloud beheerde netwerkoplossingen.

Nabil Bukhari, Chief Technology Officer en Chief Product Officer van Extreme Networks: “Er is een reden waarom we de snelstgroeiende cloudnetwerkprovider worden genoemd door vooraanstaande analisten: omdat we onze klanten op de eerste plaats zetten en ernaar streven om de complexiteit uit het netwerk te halen. We bieden niet alleen ongeëvenaarde flexibiliteit bij cloudimplementaties, onbeperkte duur van gegevensopslag en toonaangevende uptime, maar leveren nu ook onze geavanceerde, essentiële draadloze intrusion protection, locatieservices, IoT-beheer, gasttoegang en compliance-services voor ExtremeCloud IQ Pilot-abonnees zonder extra kosten, zodat er geen verschillende en overlappende toepassingen meer nodig zijn. Met deze aankondiging leggen we opnieuw de lat hoger voor het bieden van maximale waarde voor klanten.”

Camille Mendler, Chief Analyst, Enterprise Services van Omdia: “Moderne ondernemingen willen een volledige, ervaringsgerichte kijk op hun netwerk – dat zich uitstrekt over gezondheid, gebruikers, apparaten en meer. Cloud-managed networking is de beste manier om aan complexe behoeften te voldoen met de flexibiliteit om zich aan te passen aan het onverwachte, of het nu gaat om een bedreiging of een nieuwe zakelijke kans. Het pakket aan tools van Extreme kan helpen bij het ondersteunen van bedrijfsinnovatie, maar ook bij het verbeteren van de prestaties en bescherming.”

Meer informatie:
 • Extreme is snelstgroeiende leverancier van cloud-managed networking - Blog
 • Omdia 2020 Cloud-Managed Networking Rapport
 • ExtremeCloud IQ Solution Page
 • ExtremeCloud IQ Cloud Footprint Persbericht
 • Extreme biedt als eerste unlimited data Persbericht
 • Extreme Networks Lending Enablement and Assistance Program (LEAP) Pagina
 • Geen hoge uptime Blog

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Extreme Networks

Extreme Networks, Inc. (NASDAQ: EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud: wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid.
Meer over Extreme Networks

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.