ZIVVER door Gartner als representatieve leverancier gepositioneerd in de ‘2020 Market Guide for Email Security’

| ZIVVER | 3 min | 21 september 2020 10:37
Copyright: ZIVVER
ZIVVER, vooraanstaand leverancier van oplossingen voor veilige digitale communicatie, maakt vandaag bekend dat het is opgevoerd als ‘Representative Vendor’ in de categorie ‘Email Data Protection Specialists’ in de ‘2020 Market Guide for Email Security’ van Gartner. Dit rapport biedt diepgaande inzichten in de status van de markt voor e-mailbeveiliging en technische analyses van oplossingen.

“De drastische toename van het aantal succesvolle phishing-aanvallen en de overstap naar cloud-gebaseerde e-mail vragen om een herziening van mechanismen en processen voor e-mailbeveiliging. Besluitvormers op het gebied van beveiliging en risicobeheer moeten ervoor zorgen dat hun bestaande oplossing geschikt blijft voor het veranderende technologische landschap”, zeggen de Gartner-analisten Mark Gartner, Peter Firstbrook en Ravisha Chugh in het rapport.* Ze schrijven daarnaast: “De eisen en problemen rond het waarborgen van overeenstemming met de wet- en regelgeving leggen een sterkere nadruk op de gegevensbescherming voor e-mail.”

“Ondanks de toename van het aantal sterk gerichte cyberaanvallen via andere kanalen is en blijft e-mail het meest populaire medium voor opportunistische en gerichte cyberaanvallen, en een belangrijke bron van gegevensverlies”, vervolgen Gartner-analisten Mark Harris, Peter Firstbrook en Ravisha Chugh in het rapport. "E-mail is nooit ontwikkeld om als veilig communicatiemedium te dienen. Organisaties blijven worstelen met het beschermen van gevoelige informatie tijdens de opslag en overdracht van e-mail. Producten voor gegevensbescherming voor e-mail waarborgen de geheimhouding en beschermen de integriteit van e-mailberichten door de mogelijkheid te bieden om gevoelige informatie naar de beoogde ontvangers over te dragen met een sterk gereduceerde kans op openbaarmaking of wijziging.”

De technologie van ZIVVER voor veilige uitgaande e-mail en bestandsoverdracht beschermt de data van klanten tijdens alle drie stadia van e-mailcommunicatie: voor, tijdens en na verzending. Dankzij een snelle integratie kunnen werknemers gebruik blijven maken van hun vertrouwde e-mailomgeving, zoals Outlook, Office365 of Gmail. ZIVVER helpt met het voorkomen van menselijke fouten zoals het aan de verkeerde ontvanger richten van e-mailberichten. De krachtige encryptie en two-factor authentication van ZIVVER dringt de beveiligingsrisico’s verder terug. Organisaties zijn wettelijk verplicht tot het voorkomen, detecteren en indammen van datalekken. ZIVVER voorziet hen van de controlemechanismen en rapportagetools die ze nodig hebben om te voldoen aan richtlijnen als de Britse Data Protection Act (DPA) en de GDPR.

“Het feit dat we door Gartner zijn aangemerkt als representatieve leverancier van e-mailbeveiliging onderschrijft in onze ogen de belofte van onze technologie voor de preventie van datalekken en onze leiderschapspositie in de markt voor veilige e-mail", zegt Rick Goud, de oprichter en CIO van ZIVVER. “Met het oog op de veelvuldige menselijke fouten die worden gemaakt wanneer werknemers gevoelige informatie mailen, en de snelle ontwikkelingen rond de wereldwijde richtlijnen voor gegevensbescherming, hebben veel organisaties behoefte aan aanvullende technologie die de beveiliging van hun digitale communicatie toekomstbestendig maakt. Zeker in een tijdperk waarin steeds meer mensen thuiswerken en organisaties in hoog tempo overstappen naar de cloud. Bijna alle e-mailproviders hebben toegang tot je data. Dat is iets wat steeds meer organisaties beginnen te beseffen en natuurlijk niet willen. Tools zoals ZIVVER maken het mogelijk om ook dat aspect van e-mailbeveiliging te verbeteren.”

*) Gartner: Market Guide for Email Security, Mark Harris et al, 8 september 2020: Gartner doet geen aanbevelingen ten aanzien van leveranciers, producten of diensten die in zijn onderzoekspublicaties aan bod komen, en adviseert technologiegebruikers evenmin om louter te kiezen voor leveranciers met de hoogste scores of andere aanduidingen. De publicaties van Gartner zijn gebaseerd op de meningen van zijn onderzoeksorganisatie en dienen niet als feitelijke verklaringen te worden beschouwd. Gartner biedt geen enkele impliciete of expliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van, maar niet beperkt tot garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ZIVVER

ZIVVER, het platform dat bedrijven helpt veilig te communiceren, is in 2015 opgericht vanuit de filosofie dat professionals drie belangrijke behoeften hebben: gebruiksvriendelijkheid, controle en veiligheid. ZIVVER voldoet met haar product aan deze drie behoeften, die ieder even belangrijk zijn.In vergelijking met bestaande oplossingen is de basisaanpak van ZIVVER uniek: de oplossing voorkomt menselijke fouten bij het verzenden van gevoelige gegevens, voorkomt toegang door hackers of derden en stelt gebruikers in staat berichten in te trekken en automatisch fouten te melden. Hierdoor behouden gebruikers de controle voor, tijdens en na het delen van informatie. ZIVVER noemt dat Triple Safe.
Meer over ZIVVER

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.