ABBYY breidt bestuur uit met nieuwe directeur en adviseur

| ABBYY | 1 min | 21 september 2020 11:37
Copyright: ABBYY
Digital Intelligence-bedrijf ABBYY heeft Aileen Allkins aangesteld als niet-uitvoerend directeur van de Raad van Bestuur, en Anubhav Saxena toegevoegd als adviserend lid. De benoemingen volgen op de beslissing om de befaamde tech-executive Robert Youngjohns aan te trekken als voorzitter van de Raad van Bestuur om de groeistrategie van ABBYY uit te voeren. Allkins en Saxena zullen een grote rol spelen in het hervormen van de manier waarop het bedrijf met klanten omgaat en het opzetten van strategische samenwerkingen. Daarnaast zullen ze ook betrokken zijn bij de vernieuwing van de producten, om op die manier een aanzienlijk marktleiderschap tot stand te brengen.

Allkins is momenteel de CEO van Aileen Allkins Consultancy en woont in Groot-Brittannië. Hiervoor was ze Corporate Vice President Global Customer Service & Support (CSS) bij Microsoft, waar ze de reorganisatie leidde van het internationale team dat klanten een dienstverlening van wereldklasse moet bezorgen. Nog daarvoor stond ze aan het hoofd van het wereldwijde supportteam bij Hewlett Packard Enterprise (HPE), waar ze de klantentevredenheid en hun loyaliteit aanzienlijk wist te verhogen.

Saxena is Chief Growth Officer bij HeadSpin, dat in het Californische Palo Alto gevestigd is. Hiervoor was hij Executive Vice President en Chief of Global Alliances bij Automation Anywhere, waar hij meebouwde aan een van de grootste intelligent-automationbedrijven ter wereld, dat momenteel 6,8 miljard waard dollar is.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ABBYY

ABBYY is de wereldwijde leider op het gebied van Digital IQ voor bedrijven. ABBYY creëert een nieuwe klasse van AI-technologieën die digitale werknemers de skills bieden om zakelijke content en processen te begrijpen. Onze technologieën worden gebruikt door duizenden bedrijven in de financiële wereld, de verzekeringsbranche, transport, zorg en andere sectoren. Zij helpen organisaties slimme zakelijke beslissingen te nemen.
ABBYY and the ABBYY Logo are either registered trademarks or trademarks of ABBYY Software Ltd. Other product names mentioned herein may be trademarks and/or registered trademarks of their respective owners and are hereby recognized. 
Meer over ABBYY

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.