Pulse Secure versterkt veilige toegang via McAfee’s Security Innovation Alliance

| Pulse Secure | 2 min | 23 september 2020 9:08
Gewaardeerd
Copyright: Pulse Secure
Pulse Secure, gespecialiseerd in software-gebaseerde beveiligingsoplossingen, heeft een integratie gerealiseerd met McAfee’s ePolicy Orchestrator (ePO). Daarmee kunnen gebruikers van Pulse Policy Secure (PPS) Network Access Control oplossingen garanderen dat alleen compatibel endpoints toegang krijgen tot de bedrijfssystemen en -software. Beide bedrijven werken tevens samen aan compatibiliteitstesten.

Beter inzicht endpoints

Pulse Secure PPS is volledig geïntegreerd met McAfee ePO, waardoor klanten beter inzicht krijgen in alle endpoints, zoals de securitystatus, gebruikersinformatie en details over kwetsbaarheden. Op basis daarvan kunnen zij dan beslissen over de rol van gebruikers en apparatuur voor de benodigde netwerktoegang.

Pulse Policy Secure biedt organisaties de mogelijkheid een diversiteit aan gebruikers en apparatuur veilige en goed beschermde toegang tot het netwerk en cloud-services te geven. Door een continu inzicht en grip op de toegang tot endpoints en IoT, kunnen klanten een ‘comply to connect’ strategie implementeren voor het versterken van hun beveiligingsbeleid. Inclusief een geautomatiseerde bescherming tegen mogelijke bedreigingen, om te voldoen aan de compliance en ‘zero trust’ eisen.

Voordelen samenwerking

  • Verbeterde security en compliance: klanten de mogelijkheid bieden alleen compatibel endpoints toegang te geven tot de bedrijfsresources, via het installeren van de ePO-agent

  • Snel anticiperen op bedreigingen: als ePO een niet geautoriseerd apparaat detecteert stuurt het een melding via PPS, op basis waarvan een beheerder of geautomatiseerde policy het endpoint kan blokkeren, of in quarantaine kan plaatsen om het dreigingsrisico te verkleinen.

  • Security-orkestratie: PPS kan tevens McAfee ePO activeren om corrigerende acties uit te voeren, zoals het installeren of updaten van de antivirus agentsoftware om te voldoen aan de beveiligingseisen voordat toegang wordt verleend.

Integratie vergroot effectiviteit cybersecurity

“Integratie van oplossingen vergroot de effectiviteit van cybersecurity”, zegt Alex Thurber, chief revenue officer van Pulse Secure. “Het is belangrijk dat leveranciers samenwerken om informatie over bedreigingen en contextuele dataflows naadloos tussen elkaars oplossingen te delen. Dan kunnen klanten beter geïnformeerd securitybeslissingen nemen en de verdediging automatiseren. “Wij hebben met McAfee op technisch niveau samengewerkt voor het creëren van een integratie die onze gezamenlijke klanten concrete voordelen oplevert voor het verbeteren van de veilige toegang op basis van Zero Trust.”

McAfee Security Alliance programma

“Een belangrijke doelstelling van het McAfee Security Alliance programma is de ontwikkeling van compatibele security-oplossingen en de integratie ervan met de complexe IT-omgeving van klanten te versnellen”, zegt Javed Hasan, McAfee’s global head of enterprise products strategy & alliances. “Het verheugt ons dat Pulse Secure deze investering benut om haar platform voor het managen van securityrisico’s en de waarde daarvan voor klanten te versterken. Het voordeel van de gezamenlijke oplossing is een betere bescherming en compliancy, tegen lagere operationele kosten.”

Meer informatie over de Pulse Secure integratie met McAfee is te lezen op: https://www.pulsesecure.net/partner/mcafee/.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Pulse Secure

Pulse Secure levert eenvoudig te implementeren software-gebaseerde oplossingen voor de toegangscontrole van mensen, apparaten en services om het inzicht, de bescherming en productiviteit daarvan voor klanten te verbeteren. De suites van het bedrijf integreren op een unieke wijze de toegang tot clouds, mobiele services, applicaties en netwerken voor een hybride Zero Trust wereld. Bedrijven en serviceproviders in elke markt vertrouwen op Pulse Secure om mobiel of thuiswerkende medewerkers een beveiligde toegang te geven tot de applicaties en informatie in het datacenter en de cloud en hun business compliance te borgen.
Meer over Pulse Secure

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.