Equinix breidt samenwerking met VMware uit om digitale transformatie te versnellen

VMware biedt SD-WAN Edge aan op Equinix' Network Edge en vergroot wereldwijde aanwezigheid op Platform Equinix

| Equinix | 1 min | 23 september 2020 11:03
Gewaardeerd
Copyright: Equinix
Equinix breidt de bestaande samenwerking met VMware uit om de digitale transformatie van klanten en partners te versnellen. Als onderdeel van de uitbreiding biedt VMware vanaf heden zijn SD-WAN Edge aan als een virtuele netwerkfunctie (VNF) op Equinix' Network Edge. Daarnaast breidt VMware zijn aanwezigheid uit in Equinix International Business Exchange™ (IBX®)-datacenters in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten, waaronder ook Amsterdam, om klanten wereldwijd meer connectiviteit te bieden.

Bill Long, Senior Vice President Product Management bij Equinix: “Er vindt al geruime tijd een architectonische shift plaats in IT, gedreven door datatransformatie. Door onze samenwerking met VMWare uit te breiden kunnen we een nieuwe en innovatieve oplossing bieden, om afstand-werkers te ondersteunen, disruptie te verminderen en de bedrijfsvoering op gang te houden. Samen kunnen we bedrijven helpen in slechts luttele minuten hun digitale infrastructuur aan de digital edge in te richten – zodat zij klaar zijn om sneller te digitaliseren, waar dan ook ter wereld.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Equinix

Equinix, Inc. (NASDAQ: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. Equinix brengt bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT- en cloudstrategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke businessmodellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en overheden die op deze manier bij elkaar worden gebracht.
Equinix and IBX are registered trademarks of Equinix, Inc. International Business Exchange is a trademark of Equinix, Inc.
 
Meer over Equinix

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.