Macaw kiest Unit4 ERP ter ondersteuning van internationale groei

| Unit4 | 2 min | 23 september 2020 13:52
Copyright: Unit4
Unit4, toonaangevende leverancier van cloudbedrijfssoftware voor mensgerichte organisaties, kondigt vandaag aan dat Macaw kiest voor Unit4 Enterprise Resource Planning (ERP). Daarmee stapt het bedrijf over van een lokale, op maat gemaakte oplossing naar een moderne, geïntegreerde cloudoplossing die is afgestemd op plannen voor strategische groei.

Macaw is een digital full-service agency met kantoren in Nederland, Duitsland en Litouwen. Macaw combineert zakelijk inzicht met geavanceerde technologie wat zorgt voor succesvolle bedrijfsvoering van klanten. Klanten waarderen Macaws unieke bedrijfscultuur en voortdurende innovatie- en optimalisatiedrang, wat leidt tot langdurige klantrelaties.

Cloudoplossing

Voor de voorgenomen overstap naar een cloudplatform zocht Macaw een oplossing die regelmatig functionele updates mogelijk maakt, gemakkelijk te onderhouden is en de mogelijkheid biedt om snel veranderingen door te voeren. De oplossing moet ook de afdelingen administratie, financiën, projecten, operations en HR op elkaar afstemmen.

Door Unit4 ERP voor professionele dienstverleners te implementeren, creëert Macaw een betere werkwijze voor hun medewerkers en kunnen ze profiteren van:
  • Een verbeterde gebruikerservaring bedoeld voor het automatiseren van eenvoudige, routinematige taken.
  • Geoptimaliseerd beheer en planning tussen teams en locaties.
  • De mogelijkheid om winstgevendheid van projecten te verhogen door het vergroten van marges.
  • Een bedrijfsbreed vaststaand aantal indicatoren voor het rapporteren van belangrijkste prestaties op basis van live data.
Ronald van Es, CFO bij Macaw: “We zochten een flexibele cloudoplossing die gemakkelijk kon worden op- en afgeschaald in onze internationaal groeiende onderneming. Door het People Experience-platform van Unit4 te integreren met onze belangrijkste processen, vervangen we verschillende best-of-breed-oplossingen. Met het best-practice-model van Unit4 voor cloudimplementatie zorgen we voor een vlotte implementatie, waardoor het zich snel terugverdient. In Unit4 hebben we een partner gevonden die blijk geeft van echte betrokkenheid bij en kennis van onze industrie. Daarbij hebben hun software consultants diepgaand inzicht in onze zakelijke uitdagingen.”

Lode Maris, Managing Director Benelux bij Unit4: “We zijn erg blij dat we Macaw bij de Unit4-familie mogen verwelkomen. Zowel Unit4 als Macaw streeft naar een langdurige samenwerking, wat blijk geeft van sterk vertrouwen in ons product en onze ondersteuningsmogelijkheden, evenals in de bewezen staat van dienst van Unit4 en ons uniek inzicht in de vereisten voor mensgerichte organisaties. Onze oplossingen zijn specifiek ontworpen voor professionele dienstverleners en we kijken ernaar uit Macaw te helpen bij hun zakelijke doelstellingen voor wereldwijde groei en klantsuccessen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Unit4ERP

Over Unit4

De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden.
Meer over Unit4

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.