Het Nuki Smart Lock als handig hulpmiddel binnen het nieuwe normaal

| Nuki | 3 min | 23 september 2020 14:05
Afbeelding: De Nuki Smart Lock 2.0 App | Copyright: Nuki
Nu de zomervakantie officieel ten einde is, wordt het tijd om onze dagdagelijkse routine zoveel mogelijk terug op te pikken. Die zal er dit jaar iets anders uitzien dan vorige jaren. Langzaamaan bereiden we ons voor op een nieuwe realiteit, waarin we elkaar en onszelf mogelijk proberen te beschermen. Dankzij het Nuki Smart Lock kan dat perfect!

Stel je een deur voor die iedereen via zijn eigen smartphone kan openen. Het zou in deze tijden een handige toepassing zijn om handaanrakingen te vermijden. Dankzij het Nuki Smart Lock is dat geen ver-van-ons-bed-show meer, maar kunnen we die toepassing ook écht implementeren en gebruiken als handig hulpmiddel.

Makkelijke installatie

Het Nuki Smart Lock is heel makkelijk te installeren. In veel gevallen kan je het slot simpelweg over je eigen slot heen plaatsen, langs de binnenkant van je deur*. Om het Smart Lock met je Wi-Fi thuis te laten verbinden, moet je daarnaast ook een bridge installeren. Die bridge, een klein apparaatje dat je in het stopcontact stopt, fungeert letterlijk als brug tussen je Wi-Fi-netwerk en je Smart Lock. Wanneer dat gebeurd is, kan je je slot altijd en overal bedienen via de gratis Nuki-app. Zonder Bridge functioneert het Smart Lock via bluetooth.

De digitale toegang vervangt de traditionele sleutel

Zodra je de gratis Nuki-app hebt gedownload, kan je die gebruiken om mensen uit te nodigen, zodat ook zij je deur kunnen openen of sluiten met één enkele swipe-beweging op hun smartphone. Via de app kan je daarnaast ook kiezen of je iemand onbeperkt toegang geeft of slechts gedurende een bepaalde periode. De digitale toegangsrechten kan je ook op elk moment makkelijk stopzetten via de app. Op die manier is het Nuki Smart Lock een handige toepassing op co-werkplekken, zodat iedereen toegang heeft zonder dat er een fysieke sleuteloverdracht moet gebeuren.

Een handige én veilige oplossing

Het Nuki Smart Lock is niet enkel een handige, maar ook een zeer veilige oplossing. De communicatie-uitwisseling tussen het Smart Lock en je smartphone wordt van begin tot eind gecodeerd door een geavanceerd algoritme. De veiligheidsnormen van het Nuki Smart Lock kunnen worden vergeleken met die van online bankieren, zoals bewezen is door onafhankelijke experts van het AV-testinstituut.

Het Nuki Smart Lock als oplossing voor appartementsgebouwen

Het Nuki Smart Lock tovert ook de hoofdingang van je appartementsgebouw om tot een slim toegangssysteem. Met de Nuki Opener, die je kan aansluiten op de intercom, kan ook de hoofdingang van je appartement via de Nuki-app worden bediend. Bovendien kan je in de app verschillende speciale functies activeren, zoals “ring to open”. Wanneer je dan in de buurt van je deur bent, hoef je alleen maar te bellen en de deur opent automatisch.

*) Of jouw deur compatibel is met het Nuki Smart Lock, kan je hier checken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Nuki

Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.