Vertiv lanceert monitoringoplossing met krachtige mogelijkheden voor kleine en middelgrote edge-datacenters

| Vertiv | 2 min | 24 september 2020 14:59
Copyright: Vertiv
Vertiv, wereldwijd leverancier van kritieke digitale infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, lanceert Vertiv™ Environet™ Alert. Deze nieuwe softwareoplossing biedt grootzakelijke infrastructuurmonitoring- en beheer-mogelijkheden voor kleine datacenters en edge-omgevingen. Vertiv™ Environet™ Alert is wereldwijd beschikbaar en voorziet in een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing die de twee meest voorkomende drempels wegneemt als het gaat het om het monitoren en beheren van dit type omgevingen.
Vertiv Environet Alert biedt realtime, leverancier-agnostische monitoring van kritische infrastructuursystemen en stuurt alerts naar de juiste medewerkers als systemen een risico vormen. De software werkt als een ‘single pane of glass’ met een nieuwe, moderne en intuïtieve interface die inzicht en data aan de gebruikers levert. Gebruikers kunnen de datapunten die worden gemonitord en waarover gerapporteerd wordt aanpassen aan wat ze nodig hebben. Zo is de bedrijfsvoering effectief te beschermen en optimaliseren.
“Speciaal ontwikkelde datacentermonitoring is cruciaal voor het bieden van inzicht in de bedrijfsvoering en om risico’s en kosten te verlagen. Slechts weinig oplossingen zijn in staat geweest om de juiste schaal te bieden voor kleinere organisaties”, zegt Mike O’Keeffe, vice president for service and software solutions van Vertiv in Europe, het Midden-Oosten en Afrika. “Vertiv Environet Alert levert essentiële monitoringservices voor kleine en middelgrote bedrijven die verbonden willen blijven met hun kritische infrastructuur om de business continuity te waarborgen.”
Vertiv Environet Alert biedt superieure mogelijkheden voor monitoring, alerting, trending en data-organisatie voor bedrijven in markten als gezondheidszorg, financiële dienstverlening, overheid, onderwijs en andere sectoren die gebruikmaken van kleine datacenters en edge-omgevingen. De oplossing is uitwisselbaar met SNMP-devices en integreert via openbare API’s met andere netwerkmanagementtools, data centre infrastructure management-software (DCIM), en bouwbeheersystemen. Zo is een compleet beeld te creëren van alle netwerkactiviteiten en is het beheer van systemen te stroomlijnen.
Meer informatie over Vertiv™ Environet™ Alert en het volledige portfolio van de Vertiv infrastructuurmonitoring- en beheeroplossingen is te vinden op Vertiv.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Vertiv

Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk.
Meer over Vertiv

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.