BlackBerry AtHoc Public Safety editie stelt lokale overheden en universiteiten in staat veilig en rechtstreeks te communiceren

| BlackBerry | 1 min | 24 september 2020 15:04
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited kondigt de BlackBerry® AtHoc® Public Safety editie aan. Hiermee geeft BlackBerry lokale overheden en universiteiten de gelegenheid om kritische communicatie direct op een nauwkeurige, veilige en betrouwbare manier aan de gemeenschap te communiceren.

“In het afgelopen decennium heeft BlackBerry lokale overheden met succes voorzien van de tools die nodig zijn om mensen snel te informeren en tijdig belangrijke informatie te delen om iedereen veilig te houden. Wij zijn verheugd om de toevoeging van de BlackBerry AtHoc Public Safety editie aan te kondigen om zo mensen effectiever te beschermen,” zegt Christoph Erdmann, Senior Vice President of Secure Communications bij BlackBerry.

“De oplossing kan snel geïmplementeerd worden om de meest veilige real-time informatiemeldingen mogelijk te maken, zodat er weloverwogen beslissingen genomen kunnen worden in tijden van crisis.”

Veiligheid vereist een gezamenlijke inspanning van mensen, teams en organisaties. BlackBerry AtHoc overbrugt de kloof tussen medewerkers, burgers en essentiële diensten wanneer belangrijke informatie snel en betrouwbaar geleverd moet worden. Officiële meldingen kunnen via meerdere kanalen worden verzonden, waaronder apps, SMS, RF-sirenes, radio en TV om iedereen binnen een bepaalde regio snel te bereiken. Burgers kunnen zichzelf registreren om extra uitgebreide meldingen te ontvangen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.