Salesforce kondigt Digital 360 aan: klantenrelaties getransformeerd voor de volledig digitale, overal vandaan werkende wereld

Digital 360 levert nieuwe technologie en diensten die digitale koplopers helpen bij het creëren van verbonden, gepersonaliseerde ervaringen op het gebied van marketing, sales en meer

| Salesforce | 5 min | 24 september 2020 15:41
Copyright: Salesforce
Salesforce, wereldwijd leider op het gebied van CRM, kondigt vandaag Digital 360 aan. Daarin worden essentiële mogelijkheden en nieuwe innovaties van het Salesforce Customer 360-platform om digitale leiders te helpen hun klantbetrokkenheid te transformeren en de groei te versnellen in de volledig digitale wereld van werken vanaf elke locatie. Digital 360 wordt sterker gemaakt met deskundige diensten, een breed partnerecosysteem en nieuwe leermiddelen op Trailhead.

Nieuwe productinnovaties in Digital 360 zijn onder meer Customer 360 Audiences, het klantgegevensplatform voor marketeers om al hun klantgegevens te verenigingen, segementeren en activeren, Commerce Cloud Payments, een kant-en-klare betaaloplossing aangedreven door Stripe en Experience Cloud om snelle, door CRM-aangestuurde digitale ervaringen te bouwen.

Reacties op het nieuws

"Door de wereldwijde pandemie is elk bedrijf van de ene op de andere dag digitaal gegaan", vertelt Adam Blitzer, EVP & GM, Digital. "Met Digital 360 leveren we de volledige kracht van Salesforce voor digitale leiders - waardoor ze elke dag kunnen reageren en werken met de snelheid, flexibiliteit en schaalgrootte die ze nodig hebben om elke dag op Black Friday-niveau te opereren."
"Onze samenwerking met Salesforce heeft Sonos geholpen bij het schalen en aanpassen van een massale toestroom van business naar onze e-commercesite, omdat we ons richten op de directe verkoop aan onze klanten", aldus Lindsay Whitworth, Sr. Directeur Global Direct-to-Consumer bij Sonos. "Als gevolg daarvan zijn we in staat geweest om relevante, gepersonaliseerde betrokkenheid op schaal te leveren met behulp van campagnes en data-gestuurde inzichten.&rdquo
"Door de sterke toename van digitale commercie moeten alle bedrijven zich aanpassen aan een veranderde economie", aldus Mike Clayville, Chief Revenue Officer bij Stripe. "We zijn verheugd om samen te werken met Salesforce om het voor elk bedrijf - van snelgroeiende merken tot de grootste internationale ondernemingen - gemakkelijker te maken om nieuwe soorten handelservaringen te creëren, nieuwe klanten te bereiken en digitale kanalen te optimaliseren."

De kracht van Customer 360 op maat gemaakt voor marketing, commercie en digitale leiders

Digital 360 combineert de toonaangevende Marketing Cloud, Commerce Cloud en Experience Cloud van Salesforce om klanten een schaalbare, data-gedreven, ‘single source of truth’ te bieden voor het personaliseren van klantervaringen in de volledig digitale wereld van vandaag - van marketingmails en goed getimede advertenties tot online winkelen en het afhalen van bestellingen aan de deur.

Salesforce Marketing Cloud stelt marketeers in staat om betekenisvolle klantrelaties op te bouwen op elk contactpunt. Met de nieuwe Customer 360 Audiences, het klantgegevensplatform van Salesforce, kunnen marketeers al hun klantgegevens vastleggen, verenigen, segmenteren en activeren. Het geeft marketeers een single source of truth voor elke klant om hen te helpen hun ervaringen te personaliseren op het gebied van marketing, commerce, service, sales en meer. Met Salesforce Commerce Cloud kunnen bedrijven naadloze commerce-ervaringen creëren voor kopers via alle digitale kanalen: mobiel, social, internet en de fysieke winkel.

Vandaag kondigt Salesforce, in samenwerking met Stripe, een preferred provider, Commerce Cloud Payments aan, waarmee merken betalingen in hun sites kunnen integreren met clicks en niet met code. Bedrijven kunnen nu commerciële-sites lanceren met een kant-en-klare betalingsoplossing om sneller op de markt te komen en de conversieratio's te verhogen. Commerce Cloud Payments biedt snelle, flexibele en stijlvolle betaalervaringen die creditcards, mobiele betalingsdiensten en e-wallets zoals Apple Pay en Google Pay, en niet-kaartmethoden zoals SEPA, iDEAL en Bancontact ondersteunen, allemaal met geïntegreerde fraudebescherming.

Salesforce Experience Cloud is een digitaal belevingsplatform dat bedrijven in staat stelt om snel verbonden CRM-gedreven digitale ervaringen op te bouwen voor hun klanten, partners en medewerkers. Met Salesforce CMS en Experience Builder kunnen bedrijven eenvoudig gepersonaliseerde websites, portals en mobiele apps maken en leveren aan elk kanaal of apparaat - met clicks of code.

Salesforce's Trusted Partner Ecosystem breidt de kracht van Digital 360 uit

Salesforce's ecosysteem van wereldklasse van duizenden partners breidt de kracht van Digital 360 uit met deskundige services, aangepaste applicaties en leren op Trailhead dat allemaal is afgestemd op de behoeften van digitale leiders in verschillende branches. Via de nieuwe Digital 360-collectiepagina op Salesforce AppExchange, 's werelds meest toonaangevende zakelijke cloud-marktplaats, kunnen klanten gebruikmaken van adviesdiensten van de eerste industrie- en bedrijfstransformatiespecialisten met Digital 360: Accenture Interactive, Deloitte Digital, Dentsu, Publicis Sapient en WPP.

Het bevat ook apps op maat van Salesforce ISV-partners, waaronder CloudSense, Coveo, Sitecore, Upland Software Inc. en Zenkraft, die functionaliteiten bieden voor verbeterde klantervaringen, zoals verzending en tracking met één klik, AI-gestuurde zoekopdrachten en productaanbevelingen en meer - rechtstreeks binnen Salesforce. Bovendien biedt content op Digital 360 Trailhead on-demand leren om teams te helpen zich klaar te maken voor de digitale wereld, inclusief het optimaliseren van digitale advertenties, online storefronts en meer.

Het strategische partnerschap van Salesforce met Google biedt toonaangevende tools op het gebied van productiviteit, marketing, commerce en cloudplatform die merken helpen een meer gepersonaliseerde ervaring voor klanten te creëren. De Google Analytics 360-integratie met Salesforce Marketing Cloud stelt marketeers in staat om de rapportages te verenigen en de campagneprestaties via e-mail, mobiel, reclame en het web te verbeteren. En dat alles in één dashboard.

Bouw een Single Source of Truth met de Salesforce Customer 360

Digital 360 maakt deel uit van de Salesforce Customer 360, die toonaangevende apps bevat voor sales, service, marketing en commerce, voor elk klantcontactpunt. Het Customer 360-platform is een onderliggende set van diensten en API's, waaronder AI, mobiel, security en andere mogelijkheden die het voor bedrijven mogelijk maakt om elke medewerker in helpen, elke klant met elkaar te verbinden en tegelijkertijd voortdurende innovatie te leveren. Salesforce zal dit jaar meer dan twee biljoen B2B- en B2C-transacties uitvoeren voor meer dan 150.000 bedrijven en miljoenen Trailblazers - personen en hun organisaties die Salesforce gebruiken om innovatie te stimuleren, hun carrière te laten groeien en hun bedrijf te transformeren.

Meer informatie

  • Customer 360 Audience zal in oktober 2020 algemeen beschikbaar zijn.
  • Commerce Cloud Payments zal naar verwachting later dit jaar algemeen beschikbaar zijn.
  • Experience Cloud is vandaag algemeen beschikbaar
  • Relevante Digital 360 trails zijn hier te vinden
  • Lees hier meer over Digital 360

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Salesforce

Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en brengt bedrijven dichter bij hun klanten in het digitale tijdperk. Opgericht in 1999, stelt Salesforce bedrijven van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën - cloud, mobiel, sociaal, internet van dingen, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain - om een 360 graden beeld van hun klanten te creëren.
Meer over Salesforce

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.