Nieuwe Nederlandse prijsvergelijker voor gaming van start: Gamen.nl

| Gamen NL | 2 min | 25 september 2020 10:50
Gewaardeerd
Copyright: Gamen NL
Precies twintig jaar na het vastleggen van de domeinnaam, wil Gamen.nl Nederland veroveren met het vergelijken van gaming prijzen. In eerste instantie ligt de focus op games en zal in de nabije toekomst ook hardware en bijvoorbeeld merchandising worden toegevoegd aan de website.

Domeinnaam

De domeinnaam gamen.nl registreerde Patrick Kieviet al in 2000, alweer twintig jaar geleden dus. De afgelopen jaren was er flinke interesse in de populaire domeinnaam en ondanks dat besloot Kieviet deze niet van de hand te doen.

Kieviet: al heel lang speelde ik met het idee om iets met de domeinnaam te doen, maar had ik het juiste idee nog niet gevonden. Met het vergelijken van prijzen in de gaming industrie heb ik deze nu gevonden.”

Uniek

Er zijn meer websites in Nederland en daarbuiten die zich focussen op het vergelijken van game prijzen. Toch valt het volgens Kieviet wel mee en ziet hij vooral kansen: “Natuurlijk hebben we een hele fijne domeinnaam, maar ook onze achtergrond in de IT, de enorme toenemende populariteit van gaming en ons innovatievermogen stelt ons in staat om op korte termijn al grote stappen te maken. Daarnaast zie ik in het huidige aanbod nog veel ruimte om de gebruikservaring te verbeteren voor de Nederlandse markt. Dus daar focussen we ons primair op”.

Eerste fase

Hoewel het platform open is voor het grote publiek wordt de website constant doorontwikkelt. Wekelijks worden nieuwe games toegevoegd en wordt er op basis van data nieuwe beslissingen genomen om het platform te optimaliseren.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Gamen NL
Gamen.nl is het online platform waarmee je de prijzen van videogames (onder andere pc, Xbox One, PS4 of Nintendo Switch), hardware en consoles kunt vergelijken van alle grote webshops die games aanbieden. Alle prijzen worden constant bijgewerkt zodat bezoekers er altijd zeker van zijn de juiste prijs te betalen.
Meer over Gamen NL
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.