Klantenservice en digitalisering gaan hand in hand met de klantenportal van Deli Home

| Deli Home | 2 min | 28 september 2020 19:58
Copyright: Deli Home
Door middel van een speciale digitale omgeving kunnen geselecteerde klanten van Deli Home gemakkelijk op elk gewenst moment informatie inzien over het assortiment en bestellingen plaatsen. Al 600 klanten van Deli Home waaronder Bouwmaat, DGN en Kluswijs maken gebruik van deze portal en er wordt nog steeds gewerkt aan de verdere uitrol en uitbreiding van dit systeem, onder andere door de toevoeging van een bestelsysteem voor maatwerkproducten dat direct is aangesloten op de productiefaciliteit.

Inzicht op elk gewenst moment

Geselecteerde klanten van Deli Home ontvangen inloggegevens om toegang te krijgen tot deze portal. Hier vindt elke klant informatie over het assortiment dat specifiek voor deze klant van toepassing is. Iemand die bijvoorbeeld geen horren verkoopt, zal ook geen gegevens van onze horren inzien. Zo blijft de portal overzichtelijk en ziet elke gebruiker alleen relevante informatie. Deze informatie betreft de productprijzen, voorraadstatus en lopende bestellingen en retourorders. Ook vindt de klant kopie facturen en creditnota’s terug op deze portal.

Sinds kort is deze portal ook uitgebreid met service berichten. Voorheen ontvingen klanten belangrijke informatie over productintroducties, prijsupdates, gewijzigde levertijden en dergelijke via e-mail. Momenteel wordt gewerkt om alle klanten deze informatie via de portal aan te bieden. Het voordeel hiervan is dat serviceberichten nog beter afgestemd worden op de specifieke klant die op dat moment is ingelogd. Daarnaast hebben klanten op deze manier alle informatie direct bij de hand en is informatie gemakkelijk terug te vinden.

Directe lijn tussen klant en productiefaciliteit

Recentelijk is ook een klant specifiek bestelsysteem speciaal voor onze maatwerkproducten geïntegreerd in deze portal. Met dit systeem kunnen klanten in hun eigen omgeving het speciaal voor hun geselecteerde assortiment maatwerk configureren en bestellen. Middels een koppeling tussen de digitale klantomgeving en de aansturingsmachines in de productiefaciliteit worden de gegevens direct naar de productiefaciliteit verzonden. Na deze verzending wordt het product binnen een dag geproduceerd. De portal biedt voordelen op het gebied van snelheid en gemak en wordt continu voorzien van updates en bevat dus altijd de meest recente informatie.

Uiteraard blijft ons account support team operationeel en staan zij nog steeds voor alle klanten klaar. Onze telefooncentrale is echter alleen tijdens kantooruren bereikbaar. De klantenportal is 24 uur per dag te gebruiken. Dit zorgt er dus niet alleen voor dat klanten sneller antwoord vinden op simpele vragen, ook ons account support team heeft hierdoor meer tijd om complexere vragen sneller te behandelen. Zo werkt Deli Home aan de verdere ontzorging van haar klanten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.