Innovaties van Dell Technologies bevorderen het beheer, de automatisering en de beveiliging van VMware-omgevingen

De nieuwe HCI-, cloud-, opslag- en databescherming integreren naadloos met de nieuwste VMware-releases en helpen bedrijven om te innoveren op de edge, in datacenters en in hybrid cloud-omgevingen

| Dell Technologies | 3 min | 30 september 2020 16:05
Copyright: Dell Technologies
Naar aanleiding van VMworld kondigt Dell Technologies verschillende innovaties in zijn infrastructuurportfolio voor VMware-omgevingen aan. Deze zijn ontworpen om klanten te helpen bij het beter beschermen, beheren en ondersteunen van zowel klassieke als moderne toepassingen, ongeacht hun locatie (edge, datacenter of hybrid cloud).

"Klanten die hun digitale transformatie willen versnellen, hebben betrouwbare oplossingen nodig die hen kunnen helpen om te navigeren in het huidige multi-cloud landschap en tegelijkertijd hun IT- en bedrijfsbehoeften te beheren. Deze nieuwste ontwikkelingen in ons infrastructuurportfolio zijn een bewijs van ons gezamenlijk streven naar innovatie", zegt Jeff Boudreau, president en general manager, Infrastructure Solutions Group bij Dell Technologies.

De nieuwste VMware-innovaties tot leven brengen

Terwijl VMware zijn nieuwste releases voor vSphere, vSAN en VMware Cloud Foundation levert ter ondersteuning van Tanzu, breidt Dell Technologies de ondersteuning van deze technologieën uit over het gehele infrastructuurportfolio van Dell.

Dell EMC VxRail, het enige gezamenlijk ontwikkelde HCI-systeem met VMware, is het eerste systeem dat is geïntegreerd met VMware vSphere met Tanzu. Hierdoor kunnen bedrijven Kubernetes snel en eenvoudig uitrollen. Dankzij het brede infrastructuurportfolio van Dell Technologies kunnen klanten VMware Tanzu implementeren op de manier die het best aansluit bij hun IT-strategie, hetzij via een gevalideerde architectuur, VxRail-cluster en/of het Dell Technologies Cloud-platform.

Storage-nieuwigheden voor VMware-omgevingen

De opslaginnovaties van Dell Technologies zijn ontworpen om klanten te helpen bij het eenvoudig beheren van en toegang krijgen tot traditionele en moderne toepassingen in VMware-omgevingen:
  • Dell EMC PowerMax vereenvoudigt VMware-beheer - Dell EMC PowerMax-replicatie is nu geïntegreerd met VMware vSphere Virtual Volumes (vVols) en VMware Site Recovery Manager. Het VMware-beheer wordt vereenvoudigd doordat er minder tijd nodig is voor provisioning en replicatie. Klanten kunnen hun infrastructuur moderniseren en tegelijkertijd hun belangrijkste applicaties beschermen. Daarnaast kan je met de nieuwe Cloud Mobility voor Dell EMC PowerMax eenvoudige gegevens verplaatsen van on-premise naar public clouds.
  • ObjectScale geeft toegang tot VMware Cloud Foundation - Het op Kubernetes gebaseerde objectopslagplatform, ObjectScale is nu beschikbaar is in een bèta testprogramma. ObjectScale zal ontwikkelaars in staat stellen om S3-compatibele, cloud-scale storage te leveren voor moderne stateful apps.

VMware databescherming

De PowerProtect Data Manager in VMware-omgevingen krijgt geavanceerde beheer- en back-upmogelijkheden met de introductie van volgende updates:
  • PowerProtect Data Manager Support for Tanzu - Om de kritieke toepassingen van een klant beter te ondersteunen en te beschermen, ondersteunt Dell EMC PowerProtect Data Manager nu ook de VMware Tanzu-portfolio, inclusief Tanzu Kubernetes-clusters, Kubernetes-clusters in vSphere, Tanzu Kubernetes Grid (TKG) en Tanzu Kubernetes Grid Integrated (TKGI). Zowel on-premise als in public clouds.
  • VMware Storage-Based Policy Management en VMware Cloud Foundation Protection - Dankzij de nieuwe integratie in PowerProtect Data Manager kunnen vAdmins tijd besparen door de workflows binnen hun vSphere-omgeving te gebruiken om policies voor databescherming toe te wijzen. Hiermee is Dell Technologies het eerste bedrijf dat een VMware-gecertificeerde oplossing aanbiedt voor de beveiliging van VMware Cloud Foundation-infrastructuurlagen.
  • Verbeterde bescherming van bedrijfskritieke VM's – (in preview) Deze nieuwe functie in PowerProtect Data Manager maakt de noodzaak om een VM te pauzeren tijdens een back-up overbodig.

Sneller clouds bouwen met Dell Technologies Cloud en VMware

VMware Cloud op Dell EMC, het datacenter-as-a-Service aanbod voor Dell Technologies Cloud, introduceert nieuwe grote node voor hoge geheugen- en storageworkloads. Deze service vereenvoudigt de mobiliteit van de workload met VMware HCX, hetzij vanuit de bestaande infrastructuur, hetzij tussen workloads die op twee locaties worden uitgevoerd.

Voor Cloud Service Providers (CSP's) is het gemakkelijker om snel een gehoste cloudomgeving op te bouwen en te schalen door een nauwere integratie tussen VMware Cloud Director en het Dell Technologies Cloud Platform (DTCP). CSP’s kunnen veel kosten besparen door de tijd te verkorten die nodig is om multi-tenant cloudomgevingen op te zetten en te beheren en zo in enkele minuten virtuele datacenters te creëren die eenmalig kunnen worden gebouwd en overal binnen enkele seconden kunnen worden ingezet.

Ondersteuning voor VMware Project Monterey

Dell Technologies ondersteunt ook VMware Project Monterey. Door ondersteuning voor SmartNIC's toe te voegen, bieden VMware en Dell Technologies een pad voor klanten om een next-gen infrastructuur te bouwen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.