EPOS kondigt nieuw partnership aan met Code Software

| EPOS | 2 min | 30 september 2020 16:23
Copyright: EPOS
EPOS, het bedrijf dat premium audio-oplossingen ontwikkelt – onderdeel van de Demant Group – maakt vandaag zijn partnership bekend met Code Software, een technologiebedrijf dat software levert om UC&C-platforms te ondersteunen, waaronder Microsoft Teams, Cisco en Avaya. Het nieuwe partnership is het meest recente initiatief van EPOS om kennis van apparaten en beheer binnen organisaties te ondersteunen. Dit heeft als doel om de productiviteit en de toepassing van apparaten door medewerkers te verbeteren.

In het kader van het nieuwe partnership zal Code Software de apparaatgegevens van EPOS opnemen in zijn geavanceerde Device Management-software, ClobbaDM. Dit gebeurt om gebruikers te helpen hun resources beter te beheren en het bijwerken van firmware- en apparaatinstellingen te versnellen, terwijl het risico op menselijke fouten wordt verminderd. Als onderdeel van de Clobba software suite, waaronder analytics, rapportage, registratie, facturering en algemene beheertools, maakt ClobbaDM gebruiks- en kwaliteitsrapportage mogelijk, evenals voorraad- en apparaatbeheer. Hiermee kunnen IT-managers waardevolle inzichten krijgen in de toewijzing van een hele reeks EPOS-apparaten.

Daarnaast stelt ClobbaDM gebruikers in staat om de gesprekskwaliteit van zowel EPOS-apparaten als hun favoriete UC&C-platforms te controleren om problemen te identificeren die van invloed kunnen zijn op de productiviteit en de kwaliteit van oproepen binnen organisaties. De software biedt inzichten om de toepassing van apparaten door gebruikers te stimuleren en problemen met de gesprekskwaliteit te identificeren. Tegelijkertijd biedt het een eenvoudige en efficiënte manier voor het beheer van meerdere apparaten. Deze oplossing maakt het mogelijk dat eindgebruikers zelf minder problemen hoeven op te lossen en het de bedrijfskosten verlaagt.

Mark Armstrong, Director, Code Software, zegt hierover: "Code is verheugd over de samenwerking met EPOS. Met ClobbaDM hebben we een oplossing die onze UC&C rapportage- en managementsuite versterkt. Het biedt bedrijven die EPOS-apparaten gebruiken waardevolle inzichten om de acceptatie van gebruikers te vergroten en problemen met de gesprekskwaliteit te identificeren. Tegelijkertijd is het een eenvoudige en efficiënte manier voor het beheer van meerdere apparaten."

Theis Moerk, Vice President Product Management, Enterprise Solutions van EPOS voegt hieraan toe: "Wij zijn blij samen te werken met Code Software om onze gezamenlijke klanten nog meer mogelijkheden te bieden voor het beheer van de apparaten van hun eindgebruikers. In het huidige klimaat is het van groot belang dat we bedrijven met de juiste tools ondersteunen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen."

Lees hier meer over Code Software en EPOS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over EPOS

EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.