GTT benoemt Tom Homer tot Senior Vice President Europe & EMEA Sales Lead

| GTT | 2 min | 01 oktober 2020 9:58
Afbeelding: Tom Homer, Senior Vice President Europe & EMEA Sales Lead bij GTT | Copyright: GTT
GTT Communications, Inc., de toonaangevende internationale leverancier van cloud networking voor multinationals, kondigt vandaag aan dat Tom Homer zal toetreden tot het managementteam van GTT als Senior Vice President Europe. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verkoop- en klantenserviceactiviteiten van GTT in de EMEA-regio. Homer brengt meer dan 25 jaar ervaring met zich mee en was voorheen werkzaam in de telecomsector in verschillende leidinggevende functies bij Telstra, Global Cloud Exchange en Cable & Wireless.

“Tom heeft een bewezen staat van dienst in de internationale telecomsector waar het gaat om het behalen van aanzienlijke organische groei”, verklaart Ernie Ortega, Chief Revenue Officer en interim CEO bij GTT. “In zijn laatste rol leidde Tom een team dat de omzet in zijn regio bijna verdubbelde en de customer advocacy drastisch verbeterde. Ik ben ervan overtuigd dat zijn leiderschap een positieve impact zal hebben op de versnelling van de omzetgroei van GTT en de daarbij behorende klantgerichte doelstellingen.”

Homer had eerder een adviserende rol als Chief Customer Officer bij Laser Light, een hybride software-, satelliet- en glasvezelplatformorganisatie, waar hij verantwoordelijk was voor sales, productontwikkeling, marketing en de klantervaring. Voordien was hij Managing Director EMEA bij Telstra, waar hij toezag op de ontwikkeling en uitvoering van de regionale strategie. Daarnaast was hij projectsponsor voor Telstra’s wereldwijde customer advocacy-programma. Tijdens deze periode groeide de zichtbaarheid van het bedrijf aanzienlijk in de gehele regio.

Homer is een ervaren deelnemer en veelgevraagde spreker op branche-evenementen over onderwerpen als cloud, digitale transformatie en software-defined netwerken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over GTT
GTT (NYSE: GTT) verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud. Onze klanten profiteren van de beste service experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan cloud netwerkdiensten.
Meer over GTT
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.