ASTRO Gaming introduceert de A03 In-Ear Monitor voor mobile- en consolegaming

| Astro Gaming | 2 min | 01 oktober 2020 10:04
Afbeelding: De 3 In-Ear Monitor in vol ornaat | Copyright: Astro Gaming
ASTRO Gaming, de leider in eersteklas videogameapparatuur, heeft vandaag de release van de nieuwste toevoeging aan zijn bekroonde familie van gaming audio producten aangekondigd, de A03 In-Ear Monitor (IEM).

De A03 IEM is speciaal ontworpen voor mobile- en consolegaming, en verschilt van de traditionele oordopjes dankzij de twee afzonderlijke drivers in elke behuizing in het oor. De ene driver is gewijd aan de bastonen, terwijl de andere gewijd is aan de middentonen en de hoge tonen. Dit ontwerp levert een krachtige audio-ervaring met een rijk geluidslandschap, waarbij elk detail van de game-omgeving hoorbaar is en de voice-chat duidelijk van de andere geluiden wordt gescheiden.

"Gamers willen een handige manier om overal te kunnen genieten van pro-grade audio zonder de bulk en het gewicht van de traditionele over-ear koptelefoon," zegt Aron Drayer, VP Marketing van ASTRO Gaming. "De nieuwe A03 IEM breidt onze line-up uit met een concurrerend geprijsde oplossing die is ontworpen om de geluidskwaliteit, het comfort en de stijl te leveren die ASTRO-klanten mogen verwachten."

Bekijk de video over de ASTRO Gaming A03 In-Ear Monitor hier voor meer informatie.

Volledig uitgerust om gamers overal te laten spelen, biedt de A03 IEM bedrade compatibiliteit met Xbox, PlayStation en Nintendo Switch consoles, evenals PC's, mobiele apparaten, tablets en de Astro MixAmp Pro TR. Het is ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn en bevat drie maten zachte siliconen oordopjes. De stevige aluminium behuizing en de knooploze platte kabels zorgen voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en een premium uitstraling. Voor extra connectiviteit is de A03 voorzien van een hoogwaardige in-line microfoon en geïntegreerde audiobedieningen. De A03 wordt geleverd met een eigen draagtasje, waardoor die schoon en veilig blijft.

De ASTRO Gaming A03 In-Ear Monitor is nu verkrijgbaar bij ASTRO Gaming in twee kleurencombinaties (wit/paars en navy/rood) voor €49,99.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Astro Gaming

ASTRO Gaming creëert premium videogaming-apparatuur en lifestyle-producten voor professionele gamers, competities en gaming prosumenten. ASTRO Gaming werd afgesplitst van de design krachtpatser ASTRO Studios - bekend in de gaming-wereld voor het ontwerpen van de Xbox 360®, Alienware™ PC’s en HP® Gaming PC’s. ASTRO Gaming produceert een lijn van gamer-gerichte "tech-life" producten die de snel groeiende community ondersteunen.
ASTRO Gaming is een merk van Logitech International. Logitech International, opgericht in 1981 en gevestigd in Lausanne, Zwitserland, is een Zwitserse naamloze vennootschap die genoteerd is aan de SIX Swiss Exchange (LOGN) en aan de Nasdaq Global Select Market (LOGI).

ACTIVISION, CALL OF DUTY en CALL OF DUTY BLACK OPS zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.
Meer over Astro Gaming

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.