Zscaler breidt strategisch partnership met VMware uit om veilige digitale transformatie te versnellen

Organisaties kunnen hun security vereenvoudigen via cloudbeveiligings- en SD-WAN-technologie

| VMware | 2 min | 01 oktober 2020 10:17
Copyright: Zscaler
Zscaler, Inc., leider in cloudbeveiliging, heeft een uitgebreid strategisch partnership aangekondigd met VMware om organisaties te helpen de beveiliging binnen nieuwe, dynamische werkplekken te vereenvoudigen.

De dramatische verschuivingen in zakelijke behoeften in het afgelopen jaar dwingen organisaties ertoe hun IT-infrastructuur te transformeren door netwerken en beveiliging opnieuw te definieren. Door de next-generation netwerk- en beveiligingsmogelijkheden van beide bedrijven beter op elkaar af te stemmen, helpen Zscaler en VMware grote internationale ondernemingen bij de adoptie van een complete Secure Access Service Edge (SASE)-architectuur en effectievere implementatie van Zero Trust-beveiliging. Klanten profiteren van:
  • Bewezen technologie: twee marktleiders op het gebied van cloud geleverde netwerken en beveiliging worden samengebracht om aan de behoeften van de grootste zakelijke klanten te voldoen.
  • Uitgebreide productsamenwerking: verbeterde interoperabiliteit van oplossingen waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om de beste beveiligings- en netwerkinfrastructuur te implementeren en te gebruiken.
  • Samenwerken voor klantsucces: gezamenlijke technische, sales- en marketingbetrokkenheid.

"We zijn verheugd om samen te werken met VMware omdat leiders leiders selecteren", zegt Jay Chaudhry, voorzitter en CEO van Zscaler. "Door onze speciaal gebouwde cloudbeveiliging te integreren met VMware's cloud-native SD-WAN-oplossing, kunnen onze klanten zich concentreren op de resultaten in plaats van op het beheren van infrastructuur en point-solutions om hun werknemers te beveiligen."

"Door samen te werken met Zscaler brengen we eenvoud en schaal naar het moderne, toekomstbestendige personeelsbestand", aldus Sanjay Poonen, Chief Operating Officer, Customer Operations, VMware. "Samen helpen we klanten een cloud-centrische netwerk- en beveiligingsarchitectuur aan te nemen die gebruikers, applicaties en data overal ter wereld verbindt en beschermt."

Lees meer over de samenwerking en integraties op de Zscaler-website op https://www.zscaler.com/vmware.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over VMware

VMware software drijft ’s werelds meest complexe digitale infrastructuur. Het compute-, cloud-, mobility-, networking- en security-aanbod van het bedrijf biedt een dynamisch en efficiënt digitaal fundament.
Meer over VMware

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.