ABBYY introduceert FlexiCapture Connector voor PFU’s PaperStream NX Manager Software en maakt complexe automatisering mogelijk

Gebruikers van Fujitsu Image Scanners krijgen toegang tot ABBYY FlexiCapture-technologie, die data van elk documenttype vastlegt en intelligente automatisering ondersteunt

| ABBYY | 2 min | 01 oktober 2020 10:21
Copyright: ABBYY

ABBYY, een Digital Intelligence-onderneming, introduceert de ABBYY FlexiCapture Connector voor PFU’s PaperStream NX Manager. De connector laat gebruikers van de Fujitsu Image scanners gebruikmaken van de Content Intelligence-mogelijkheden van ABBYY FlexiCapture om bedrijfskritische data te onttrekken uit ongestructureerde en semigestructureerde documenten, zoals facturen en bonnetjes. De oplossing versnelt de automatisering van documentprocessen, waardoor organisaties in staat zijn workflows te optimaliseren, risico’s te verlagen en de klantervaring te verbeteren.

De software van Fujitsu PaperStream NX Manager is beschikbaar op geselecteerde Fujitsu Image Scanners en zorgt voor een naadloze integratie met verschillende clientsystemen en -applicaties. Met de toevoeging van de ABBYY FlexiCapture Connector kunnen NX Manager-gebruikers direct businessdata onttrekken uit de documenten die ze daarvoor hebben gedigitaliseerd met hun Fujitsu Image Scanners.

ABBYY’s Content Intelligence-technologie verandert ongestructureerde documenten in gestructureerde, bruikbare informatie die klaar is om verder te worden verwerkt in zakelijke applicaties, zoals ERP-, CRM-, ECM- en RPA-platformen.

Met de ABBYY FlexiCapture Connector vindt de digitalisering van kritische documenten plaats op basis van behoefte, waardoor individuele bedrijfsafdelingen, maar ook de organisatie in haar geheel, flexibeler en effectiever zijn in het sneller bedienen van hun klanten.

“Met de ABBYY-technologie kunnen we nog meer waarde bieden aan onze klanten en een wereldwijde kennisstroom mogelijk maken'', aldus Mike Nelson, Senior Vice President, PFU (EMEA) Limited. "Met de toonaangevende Content Intelligence-mogelijkheden van ABBYY kunnen gebruikers belangrijke bedrijfsdocumenten snel en nauwkeurig verwerken, van facturen tot ontvangstbewijzen, wat helpt bij het stroomlijnen en verlagen van de kosten in het bedrijfs-kritische werkstromen. Door de automatisering van inhoudelijk gerichte processen mogelijk te maken, verhoogt PaperStream NX Manager met ABBYY FlexiCapture de efficiëntie en vernieuwt het de klantervaring. "

Klanten die al gebruikmaken van PaperStream NX Manager hebben vanaf nu kosteloos toegang tot ABBYY FlexiCapture Connector.

Meer informatie over de Fujitsu-producten is te vinden op www.fujitsu.com/global.

Meer informatie over ABBYY’s Digital Intelligence-oplossingen is te vinden op www.abbyy.com/solutions/digital-intelligence.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ABBYY

ABBYY is de wereldwijde leider op het gebied van Digital IQ voor bedrijven. ABBYY creëert een nieuwe klasse van AI-technologieën die digitale werknemers de skills bieden om zakelijke content en processen te begrijpen. Onze technologieën worden gebruikt door duizenden bedrijven in de financiële wereld, de verzekeringsbranche, transport, zorg en andere sectoren. Zij helpen organisaties slimme zakelijke beslissingen te nemen.
ABBYY and the ABBYY Logo are either registered trademarks or trademarks of ABBYY Software Ltd. Other product names mentioned herein may be trademarks and/or registered trademarks of their respective owners and are hereby recognized. 
Meer over ABBYY

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.