Nieuwste manier om veilig en hygiënisch te betalen voor shop-in-shops, online platforms en marktplaatsen gelanceerd

| Payconiq | 3 min | 01 oktober 2020 15:40
Copyright: Payconiq
  • Soepel en foutloos betalingsverkeer voor ondernemingen die aansluit bij hedendaagse trends
  • Multi-split-betalingen waar ondernemers geen omkijk naar hebben
  • Met QR-code laagdrempelig, veilig en hygiënisch betalen
  • Smart-contracts-betaaloplossing voor online platforms, marktplaatsen en webshops
Betaaldienstverlener Gocredible en Payconiq trekken samen op in het optimaliseren van de betaalinfrastructuur van het nieuwe betalen. De omni-channel QR-betaaloplossing van Payconiq is nu geïntegreerd binnen het betaalproces van het fintech-bedrijf. “Moderne marktontwikkelingen en trends vragen om nieuwe oplossingen voor betalen. Mobiel betalen met optisch te scannen QR-code past perfect bij de eis voor een laagdrempelige, veilige, hygiënische en veelzijdige betaaloplossing”, zegt Teun Lammers, CEO van Gocredible.

Gocredible ontwikkelt betaaloplossingen die aansluiten op de hedendaagse trends: meer samenwerking op marktplaatsen, shop-in-shops en online platforms met meerdere aanbieders. De kenmerkende aanpak om aan elke betaling condities te koppelen, waarmee de verdere verwerking van gelden vaststaat, is een expertise waarmee Gocredible klanten binnen nieuwe markten op innovatieve en relevante wijze bedient. “We nemen de financiële logistiek over, kennen de routing van betalingen en leiden online en offline betalingsverkeer soepel en foutloos naar de juiste bestemming”, vertelt Lammers.

Multi-split-betalingen

“We collecteren betalingen en verzorgen vervolgens de uitbetaling naar de verschillende begunstigden in één betaling. Hiermee houdt het platform geen (derden)gelden onder zich”, legt Lammers uit. Het vermogen van Gocredible om multi-split-betalingen online te verwerken, sluit naadloos aan op de koers die Payconiq vaart: mobiele betaaloplossingen die waarde genereren voor ondernemers en hun klanten.

Samen groeien

Met de footprint van Gocredible in de horeca- en leisure-branche en de groeiambitie van Payconiq binnen deze sectoren, bieden partners een laagdrempelige, veilige en hygiënische betaaloplossing. “De QR-code betaaloplossing van Payconiq biedt ons de ruimte te groeien binnen de sectoren die er voor ons toe doen en tegelijkertijd bereiken ondernemers een nieuw en groter publiek”, aldus Lammers.

'Niet wachten, maar ondernemen’

“Gocredible heeft een groot netwerk en uitstekende contacten met toonaangevende partijen. Binnen de betalingsmarkt komen we elkaar overal tegen”, zegt Ramin Kader, CEO van Payconiq Nederland. “Onze partners zijn unaniem positief over Gocredible. Onder meer het snelle schakelen, met name op het gebied van Customer Due Diligence, maakt dat ondernemers een oplossing wordt geboden die zo snel mogelijk live gaat. Dat spreekt ons aan. Want ondernemers willen niet wachten, maar ondernemen. We zijn enthousiast, ambitieus en geloven in de kracht van deze samenwerking. We zien nu al dat er enorm veel kansen ontstaan.”

Directe uitbreiding

Lammers: “Payconiq is een directe uitbreiding van onze online betaalmethoden. Grote bekendheid, volop zichtbaar en gemaakt voor optimaal gebruiksgemak. Bovendien zitten we aan dezelfde kant van de tafel. Het gezamenlijk belang is, net als de ambitie, groot. We zijn klaar voor de nieuwe manier van mobiel en online bestellen en betalen op locatie. We kiezen ervoor samen op te trekken en betaaloplossingen op diverse vlakken te versterken. Voor elkaar, maar vooral voor de markt.” Gocredible en Payconiq bieden de betaalmethode tot het einde van 2020 zonder transactiekosten aan.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Payconiq

Payconiq gelooft dat iedereen overal met een telefoon moet kunnen betalen. Inmiddels doe je bijna alles met je telefoon, dus waarom ook niet betalen? Payconiq maakt mobiel betalen mogelijk via QR-code, met als ambitie het meest gebruikte en veelzijdige mobiele betaalplatform te worden. Payconiq is een gezamenlijk initiatief van Europese grootbanken, waaronder ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, SNS, KBC en BNP.
Meer over Payconiq

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.