Microsoft presenteert nieuw Surface device, updates voor Surface Pro X en bijhorende accessoires

| Microsoft | 4 min | 01 oktober 2020 16:20
Copyright: Microsoft
Pete Kyriacou, Vice President Surface bij Microsoft, presenteerde de nieuwe Surface Laptop Go, een update van de Surface Pro X en nieuwe Surface accessoires, zoals het Microsoft Designer Compact toetsenbord, de Microsoft 4K Wireless Display Adapter en de Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse. Deze maken het mogelijk maken om (thuis) de ultieme werkplek te creëren.

Surface Laptop Go

 • Surface Laptop Go is de perfecte balans tussen stijl, prestaties en levensduur van de batterij. Samen in de lichtste, meest betaalbare Surface laptop ooit. Het device heeft een prachtige 12,4" PixelSense touchscreen display, een groot precisie trackpad en een full-size toetsenbord met 1,3 mm toetsen voor een nauwkeurige en comfortabele type-ervaring.
 • Voor een snelle en veilige aanmelding heeft Surface Laptop Go een Fingerprint Power Button met een One Touch sign-in via Windows Hello. De One Touch inlogfunctie biedt ook snelle, beveiligde toegang tot bijvoorbeeld de OneDrive Personal Vault bestanden.
 • Surface Laptop Go beschikt over een 10e generatie Intel i5 Quad-Core processor met maximaal 16GB RAM en 256GB opslag. Elke configuratie is geoptimaliseerd voor prestaties en levensduur van de batterij. Alle configuraties van Surface Laptop Go voelen snel aan, zelfs op het instapniveau, waarbij optimaal wordt geprofiteerd van werken in de Cloud, zoals met Microsoft 365 en online opslag. Het device beschikt over Fast Charging en heeft een batterijduur tot 13 uur.
 • Surface Laptop Go – die over een USB A en USB C-poort beschikt – heeft een ingebouwde 720p HD-camera en Studio Mics voor optimale videovergaderingen via bijvoorbeeld Microsoft Teams. De Omnisonic Speakers en Dolby® Audio voorzien in verbazingwekkend goed geluid, of het nu gaat om een videogesprek, het bekijken van een film of het luisteren naar muziek.
 • De nieuwe Surface Laptop Go is vanaf 27 oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €649 (inclusief BTW) in de platinum-uitvoering.

Surface Pro X

 • Afgelopen oktober introduceerden we Surface Pro X. Surface Pro X is de dunste en meest verbonden 2:1 die we ooit hebben geleverd en we zijn verheugd om deze nieuwe ervaringen te leveren in een tijd waarin verbondenheid ontzettend belangrijk is.
 • We hebben nauw samengewerkt met Qualcomm om een aangepast silicium te ontwerpen en zo een nog krachtiger device te creëren.
 • Het device beschikt over een aangepaste processor en een nieuwe Platinum-afwerking en samen met nieuwe app-ervaringen resulteert dit in een langere levensduur van de batterij en betere prestaties voor alle Surface Pro X-apparaten.
 • Voor onze klanten die meer vermogen nodig hebben, hebben we onze topklasse SKU's opgefrist met de nieuwe Microsoft SQ® 2-processor - de snelste processor in zijn klasse - en een nieuwe Platina-afwerking.
 • Voor organisaties hebben we ervoor gezorgd dat alle apps werken met Windows 10 en de Microsoft 365 apps met App Assure met Fast Track op DE ARM64-apparaten. Dit alles zorgt voor snellere prestaties en een langere levensduur van de batterij. Surface Pro X heeft nu tot 15 uur batterijduur in beide configuraties.
 • Tot slot: toegang tot snelle, betrouwbare bandbreedte ter ondersteuning van leren en werken op afstand is voor velen een uitdaging geworden. Met de ultrasnelle Gigabit LTE-connectiviteit, hebben Surface Pro X-gebruikers altijd een directe verbinding op aanvraag, zelfs als de kinderen op de Xbox zitten of een huisgenoot een videogesprek voert.
 • Surface Pro X is vanaf 27 oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €1.699 en is beschikbaar in de kleuren platinum en zwart.

Nieuwe Microsoft accessoires

Microsoft introduceert een vijftal nieuwe accessoires om de (thuis)werkplek kleur te geven.
 • Microsoft Designer Compact Keyboard is een slank, smal en elegant toetsenbord dat is geoptimaliseerd voor het naadloos schakelen tussen 3 apparaten met Bluetooth. Het device heeft een batterijduur van 2 jaar en is verkrijgbaar in twee kleuren vanaf 8 december voor een adviesprijs van €79,99.
 • Microsoft Number Pad is een slank, modern en elegant numeriek toetsenbord met Bluetooth, voor optimale productiviteit. Verkrijgbaar vanaf 1 oktober voor een adviesprijs van €29,99.
 • Microsoft 4K Wireless Display Adapter met 4K-resolutie biedt de eenvoudigste manier om je Windows-pc op het grote scherm te projecteren en is verkrijgbaar vanaf 1 oktober voor een adviesprijs van €79,99.
 • Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse biedt een comfortabel, ergonomisch, licht en duurzaam ontwerp met een zachte duimsteun en twee aanpasbare knoppen voor eersteklas prestaties. Verkrijgbaar in verschillende kleuren vanaf 1 oktober voor een adviesprijs van €59,99.
 • Microsoft Modern Mobile Mouse is nu verkrijgbaar in de kleur zandsteen. Het is een lichte, draagbare muis en vormt een perfecte aanvulling op Surface Laptop Go. Verkrijgbaar vanaf 1 oktober voor een adviesprijs van €34,99.

Surface accessories

De nieuwe Surface Laptop Go en de nieuwe Surface Pro X, zijn vanaf 1 oktober beschikbaar voor pre-order in de Microsoft Store op microsoft.com en vanaf 27 oktober verkrijgbaar via de aangesloten retail partners. Zakelijke gebruikers kunnen bij hun partner of via deze link, meer informatie over prijzen en pre-orders opvragen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.